home icon
Äventyr
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Torn Försvar Spel! Du hittar inte mindre än 68 olika Torn Försvar Spel, som t ex Clash Royale Online & Förbannad Skatt

Spela Bästa och Mest Beroendeframkallande Torn Försvar Spel Online

Torn Försvar spel är en otroligt populär undergenre av strategispel. En armé av fiender är på väg! De marscherar mot din bas på en tom väg som går genom ditt territorium. Se till att inte en enda fiendeenhet når ingången till ditt slott eller by. Du kan stoppa fiendens horder genom att bygga olika torn längs sidorna av vägen för att hysa dina trupper. Bågskytteplattformarna kommer att ha bågskyttar som kommer att skjuta pilar på alla fiender som kommer inom deras räckvidd. Andra torn kommer att ha kanoner eller kraftfulla trollkarlar. Det finns torn som kastar förtrollningar för att sakta ner dina fiender, förgifta dem eller frysa ner dem. I vissa tornförsvar spel kan du också ringa efter förstärkningar eller skicka ut en mäktig hjälte för att möta dina angripare front mot front.

Njut av Roliga och Utmanande Torn Försvar Spel Gratis

Flera vågor av angripare kommer att komma mot dig i dessa beroendeframkallande tornförsvar spel. För varje fiende du dödar får du lite pengar. Använd dessa för att köpa uppgraderingar för dina defensiva strukturer och öka dina chanser att överleva. I vissa spel kan fiendens soldater och monster också attackera dina torn, så var noga med att lägga undan en budget för reparationer också. Huruvida du kommer att överleva detta tornförsvar äventyr eller inte beror på hur du investerar dina resurser. Lås upp alla typer av torn och uppgraderingar med de pengar och erfarenhetspoäng du tjänar och granska varje torns statistik noggrant så att du kan välja de bästa för varje utmaning. Lycka till att förstöra dina angripare i våra beroendeframkallande, gratis online tornförsvar spel!

Relaterade Torn Försvar kategorier