home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Kärlek Spel! Du hittar inte mindre än 39 olika Kärlek Spel, som t ex Love Tester & Real Love Tester

Spela de Mest Romantiska Kärlek Spel Online Gratis

Om du älskar romantiska komedier och kärlekshistorier, är dessa kärleksspel något för dig! Alla dessa spel handlar om de mest kraftfulla känslorna på planeten: kärlek! I dessa spel kommer dina karaktärer att bli kära, gå på romantiska dejter, flörta med varandra och försöka att kyssa varandra i hemlighet. Kan du hjälpa dem så att deras kärlekshistorier får ett lyckligt slut? Vi har massor av roliga kärleksspel med några av dina favoritkaraktärer och par från Disney-tecknade filmer och andra serier.

Förbered dig på en Spännande Dejt i våra Gulliga Kärleksspel för Barn

Din karaktär är upp över öronen förälskad och har frågat sin förälskelse om en dejt. Om allt går enligt planen kommer de kanske att kyssas för första gången på den här dejten! Nu när dejten börjar närma sig, har din karaktär hjärtklappning. Reta inte honom eller henne för det; nu får du visa att du är en verklig vän! Hjälp dem att välja en snygg outfit, välj en plats, lägg till några dekorationer och spela lite smäktande musik för en romantisk stämning. Denna dejt kommer att bli så perfekt att det kommer att vara början på en djup och livslång kärlek. Ditt jobb här är klart. Utmärkt arbete, Amor!

Njut av våra Fantastiska Hemliga Kyssar Kärleksspel och Kärlekstest Spel

I våra hemliga kyss-spel får du också spela Amor. Paret försöker hålla sin kärleksaffär hemlig från andra människor, men de vill verkligen kyssa varandra. Det ser ut som om de bara sitter och har en vänlig pratstund, men när du är säker på att ingen tittar kan du få dem att kyssas och smekas utan att någon ser dem! I våra Kärlekstest spel kan du testa dina egna förälskelser. Se om du och ditt kärleksintresse är en perfekt match eller en stor katastrof. Kärlek finns i luften med våra gratis online kärleksspel!

Relaterade Kärlek kategorier