home icon
Kamp
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Jaga Spel! Du hittar inte mindre än 20 olika Jaga Spel, som t ex Deer Hunting Sniper Shooting & Big Hunter Online

Spela jaktspel gratis online på FunnyGames!

Testa dina jaktkunskaper i våra spännande jaktspel. Känn spänningen stiga när du spårar storvilt, småvilt, fågel och fisk. Några av våra spel är mer realistiska och du måste själv skaffa fram och välja ut rätt jaktutrustning för varje jakttur. Andra spel påminner mer om skyttespel i spelhallar, men i vissa av våra jaktspel är du ett djur som får jaga andra djur som t.ex. tigrar, björnar eller rävar. Så ladda bössan, sätt på dig kamouflageutrustningen och jaktstövlarna så ger vi oss ut i vildmarken. Du hittar alla våra skyttespel på denna sida.

Jakt: Vilt och fågel

De spel du hittar på denna sida handlar alla om att jaga landbaserade djur och fåglar. Våra fiskespel har sina egna översiktsidor som du kan gå in på med denna länk. Jakt handlar om att jaga och döda vilda djur. Både människor och djur jagar för att överleva. Även om vi nuförtiden knappast behöver rusa runt och döda levande djur till middag, betraktar vi fortfarande vissa aktiviteter som en jakt - tänk på "på jakt efter ett fynd", till exempel, eller att "spåra en leverans".

Jakt: Sport och överlevnad

Eftersom de flesta människor inte längre behöver jaga för att överleva har jakten istället blivit en sport. Meningarna går isär när det gäller jakt som sport speciellt bland de som jagar för nöjes skull eller för att skaffa mat och de som sätter djurens bästa främst. Oavsett vilken grupp du tillhör kan du utan problem spela våra elektroniska jaktspel eftersom inga djur blir skadade när du spelar dem. Faktum är att i några av våra spel får du uppleva djurrikets naturliga matkedja på mycket nära håll. Spela rollen som stort rovdjur och stryk omkring i skogen på jakt efter småvilt att äta.

Ingen jakt

På jakt efter djurspel som inte handlar om gevär och skytte? Inga problem! Titta i så fall på våra sidor med djurspel istället!

Relaterade Jaktspel kategorier