home icon
Skicklighet
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Fiska Spel! Du hittar inte mindre än 30 olika Fiska Spel, som t ex Fishy Differences & Fishy 1

Spela fiskespel gratis online på FunnyGames!

Dags att koppla av med några roliga fiskespel. Kasta ut linan och försök fånga den största fisken någonsin. På den här sidan hittar du en rolig samling fiskespel att spela. Utforska olika fiskeplatser i våra realistiska fiskeäventyr eller spela roliga spel där du måste fånga så många fiskar du kan. I många av våra spel samlar man poäng så att man kan skaffa sig fantastiska lockbeten, köpa bättre bete, starkare linor och de allra senaste fiskespöna. Ge dig ut på havet i din båt för att uppleva lite spännande saltvattensfiske, eller sätt dig vid en lugn liten damm och se om något nappar. Glöm inte att ta dig en titt på vår jaktspelsida där du hittar fler!

Fiskespel: en härlig blandning

Det finns många skäl till att folk gillar att fiska: för att skaffa sig mat, som hobby, för att tävla eller t.o.m. för att undersöka fiskbestånd och arter. Det finns många olika metoder att fånga fisk som t.ex. att fiska med spö, rulle, krok och lina, eller med speciella fällor, nät eller till och med harpun. I dessa spel handlar det oftast om att fånga så många olika typer av fisk som möjligt. Du kan samla olika lockbeten, sänken och beten för att locka olika sorters fisk, eller flytta till en annan plats med andra fiskar att fiska.

Fiskespel: skicklighet och äventyr

Fiske kräver tålamod och i våra mer realistiska fiskespel måste du dessutom välja lämpligt bete och hala in fisken med rätt teknik om du inte vill att den ska komma undan. Utforska spegelblanka sjöar, testa flugfiske vid någon älv eller kasta med ditt spö från en pir och se vad som nappar. Vi har också ett antal äventyrsspel om fiske med en spännande berättelse att följa. Fånga fisk och få pengar till ny utrustning och bättre båtar så att du kan fortsätta din resa och upptäcka mer av berättelsen.

Stor fisk, liten damm

I vårt utbud av liten fisk spel, finns det också spel där du spelar rollen som en liten fisk. Ät andra fiskar för att bli stor och stark men se till att undvika andra varelser som är större än dig. Om du inte aktar dig kanske du blir uppäten! Vitsen med dessa spel är att bli så stor som möjligt. Det finns många olika fiske och andra fiske-relaterade spel att spela så leta och hitta fler favoriter. Hittar du inte vad du letar efter? Använd sökfältet längst upp på sidan eller leta bland våra spelrelaterade kategorier i sidfältet där du kan utforska sidan.

Relaterade Fiskespel kategorier