home icon
Kamp
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen prickskyttespelen! Du hittar inte mindre än 17 olika prickskyttespelen, som t ex Warzone Sniper & Sniper Ultimate Assassin 2

Spela prickskyttespel gratis online på FunnyGames

Njut av ett brett utbud av actionfyllda prickskyttespel gratis på FunnyGames! Här finner du en översikt av de populäraste prickskyttespelen. I de här spelen antar du rollen som en livsfarlig lönnmördare. Välj en plats att ligga och vänta på och använd ditt gevärssikte för att lokalisera dina mål. På varje nivå får du ett eller flera uppdrag att utföra. Se till att du låser rätt mål i hårkorset, för när du väl avlossar skotten kan du inte ångra dig! Var uppmärksam på informationen du får om uppdraget och se till att du inte schabblar bort dina uppdrag. Annars kan du bli nästa måltavla!

Kategorier inom prickskyttespel

Vanligtvis faller prickskyttespel inom två allmänna kategorier: prickskyttespel med militärtema och prickskyttemördarspel. Ge dig ut som del av ett specialförband och leta upp en dold plats så att dina fiender inte upptäcker dig. Med hjälp av ditt högprecisionsgevär och utmärkta skarpskyttsfärdigheter kommer du att kunna samla in information och smygande skjuta ner dina fiender en efter en. I prickskyttemördarspel är du en yrkesmördare som jobbar för ett antal skumma uppdragsgivare. I bägge speltyperna kan du vanligtvis samla på dig kontanter för att köpa mer kraftfulla vapen.

Prickskyttetaktik

Nyckeln till framgång är förstås att sikta rätt, men kamouflering och god observationsförmåga är också viktigt för att lyckas med uppdragen. Ibland måste du ligga och vänta och observera omgivningen till ditt mål dyker upp. Andra gånger kommer du ha ditt mål i sikte, men måste vänta till det perfekta ögonblicket för att skjuta. Ibland kan ditt mål till exempel befinna sig mitt i en folkmängd. Läste du igenom detaljerna i uppdraget noggrant för att identifiera rätt märke? I spel med många olika mål är enda sättet att lyckas med uppdragen att förbli oupptäckt. Du måste fundera på vilka skott som är minst troliga att upptäckas för att köpa dig tiden du behöver för att få jobbet gjort.

Prickskytte och andra skjutäventyr

Vi har även en rad andra skjutspel som du kan testa. Ta en titt på sidan med skjutspel för en komplett översikt. Om du gillar förstapersonsaspekten av prickskyttespel måste du även testa din reaktionsförmåga och skarpskyttsfärdighet i våra FPS-spel!! Lycka till med spelandet!

Relaterade Krypskytt kategorier