home icon
Äventyr
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Streckgubbe-spelen! Du hittar inte mindre än 49 olika Streckgubbe-spelen, som t ex Vex 4 & Sniper Ultimate Assassin 2

Spela streckgubbe-spel gratis online på FunnyGames!

På FunnyGames har vi en stor samling streckgubbe-spel att spela. Vem kunde tro att den ödmjuka streckgubben skulle hålla sig kvar i onlinespelvärlden, med tanke alla de senaste framstegen inom 3D-spelgrafik? Dock finns det, på grund av att kampspelet med streckgubbarna Xiao Xiao blivit en succé, sådana roliga streckteckningar i många av de lättsamma spelens större genrer, inklusive skjutspel, bågskyttespel och prickskyttespel, actionspel och plattformsäventyrsspel och självklart kampspel.

Streckgubbe-spel: enkla men effektiva

Streckgubbar är mycket enkla teckningar som föreställer människor. Kroppen, armarna och benen ritas som streck eller fält och huvudet är en stor cirkel. Det är en extremt enkel design som dock är mycket effektiv och lätt att känna igen. Streckfigurer används ofta i piktogram och bildmanus men den här enkla skildringen ger även speldesigners en möjlighet att relativt enkelt utveckla sina koncept till spelbara spel. Även om de är enkla så kan en medryckande berättelse, bra musik och några läckra specialeffekter absolut se till att det blir livat värre!

Serier och genrer med streckgubbe-spel

Här nedanför kan du läsa lite mer om några av våra populäraste genrer och serier med streckgubbar.

Vex

Våra Vex-spelen är en spännande actionserie med tjusig grafik och många utmanande plattformsnivåer. Betoningen ligger på spelarens skicklighet och kvickhet eftersom du genom att slutföra svåra uppgifter inte bara kan låsa upp nya nivåer och troféer utan även svårare skicklighetsinställningar.

Sift Heads

Brott noir möter streckgubbar i Sift Heads-spelen. Följ din huvudfigur genom en rad brottsliga stötar när du springer och skjuter på väg genom och förbi dina många fiender. I dessa skjutspel går actionäventyret ut på att döda eller dödas.

Fancy Pants

Fancy Pants Adventure-spelen är en serie sunda plattformsäventyr med en streckgubbe och dennes rätt så häftiga byxor. Spring, hoppa och finn din väg genom de magiska portalerna men se upp för spikarna och spindlarna!

Streckgubbe-trasdocka

Trasdocke-spel är en populär undergenre till streckgubbe-spelen. Kasta omkring en slapp streckgubbe eller använd rep för att göra galna hopp och stunts medan du har roligt åt din figurs flaxande och dängande. Prova t.ex. på spelet Hanger Online.

Streckgubbe-bågskytt

Dessa är ofta bågskyttespel där du med din båge och pil måste skjuta ned de andra streckgubbarna så snabbt som du bara kan. Sikta och låt dina pilar flyga genom luften innan dina motståndare hinner reagera och skjuta tillbaka!

Relaterade Stickman kategorier