home icon
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Kortspel! Du hittar inte mindre än 104 olika Kortspel, som t ex Crescent Solitaire & Governor of Poker 2

Spela Bästa Kortspel Gratis på FunnyGames

Kortspel har en lång tradition som en form av underhållning, och många regioner har sina egna traditionella kortspel och kortlekar. Här på FunnyGames har vi samlat ett stort utbud av kortspel för dig att prova spela, från solitaire till roliga festspel som Uno. Några av kortlekarna i dessa spel är baserade på de standard fyra färger kortlekarna medan andra är spelspecifika och kan bara användas för det specifika spelet. Men nästan alla kortspel delar en gemensam funktion: korten har en unik ansiktssida (sidan med symbolerna och bilderna) och en baksida som liknar alla kort som hör till leken. På så sätt, även om alla kort läggs ut på bordet, måste spelaren arbeta med ofullständig information om några av korten är vända nedåt. Endast genom att vända korten uppåt kan spelaren vara säker på vad som ligger på bordet.

Njut av Solitaire och Andra Gratis Kortspel Online

När du spelar med riktiga kort måste du lägga ut och rensa bort korten, blanda om dem och räkna alla kort för att kontrollera om det saknas något. När du spelar kortspel på datorn skapar spelet tablån för dig så att du kan fokusera på spelet - och du kommer aldrig att förlora ett kort någonsin igen! Spela många olika versioner av solitaire och ta reda på vilken som är den mest beroendeframkallande. Du kan också spela kasino kortspel som poker och blackjack. Det finns spel där man samlar kort och spel där man sprider ut korten, matchande kortspel och sticktagningsspel, och så mycket mer! Upptäck alla våra bästa kortspelstitlar nu och njut av timmar av beroendeframkallande spelande!

Relaterade Kortspel kategorier