home icon
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Tjejspel! Du hittar inte mindre än 380 olika Tjejspel, som t ex Love Tester & Perfect Salon

Spela gulliga, roliga spel för tjejer på FunnyGames!

På FunnyGames har vi en bra samling tjejspel redo för dig att njuta av. Kolla in sidofältet till vänster för att se alla kategorier, eller bläddra för att hitta rätta tjejspelet du är ute efter. Vi har ett stort urval som sträcker sig över massor av sidor, och sidor med Klä-Upp spel, inklusive klä-upp kändisar och modedesignerspel. Eller till exempel ett av våra underhållande Makeover-spel, för tjejer som är intresserade av smink, frisering, skönhetsbehandlingar och naglar. Vi har också ett antal bra spelserier som är oerhört populära bland kvinnliga spelare, som Delicious Time Management-serien, där du kan följa äventyren av matleverantören Emily och hennes familj och hjälpa dem att driva sina kök och restauranger.

Förälskelser, Kärleksquizer och Andra Roliga Tjejspel

Är du nyfiken på förälskelser och dejting? Vi har också några bra kärleksquiz-spel, kärleksmätare och kärlekstestare. Kör dem på dina förälskelser, dina vänners förälskelser och dina klasskamrater för att se hur dina och deras öden blir i kärlek. Och tala om dejting, hur är det med några superroliga hemliga spel med kyssar? Kan du hjälpa det kärvänliga paret att kyssas utan att någon ser dem göra det?

Djur Skötsel och Bondgård Spel för Tjejer

Om din kärlek för husdjur och bondgårdsdjur kommer framför allt annat, har vi också massor av bra djurvårdsspel för dig. Spela med hästar, delfiner, hundar, katter och andra underbara husdjur. Om du vill ha egna bondgårdsdjur, varför inte försöka att samla betesmarker fulla med dina favoritdjur i ett av våra många lantbruksspel för tjejer? Du kan också bygga ditt eget slott och samla magiska djur. Oavsett vilken typ av tjejspel du gillar bäst, kan du uppleva den roliga och fria upplevelsen i alla dina mest tjejiga intressen och magiska prinsessfantasier med vår FunnyGames tjejspel kollektion!

Relaterade Tjejer kategorier