home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Barbie-spelen! Du hittar inte mindre än 1 olika Barbie-spelen, som t ex Snip 'n Style Salon

Spela de bästa Barbie-spelen gratis online på FunnyGames!

Har du alltid velat ha en dag tillsammans, bara du och Barbie? Åka en sväng i hennes rosa Corvette cabriolet eller flyga till Hawaii i Barbies privatplan. Om det roligaste du vet är att klä på Barbie i hennes fina kläder så är denna sida avsedd för dig! Nedan hittar du mer information om de Barbie-spel vi har samlat ihop åt dig. VIll du spela fler Makeover-spel? Då kan vi dessutom rekommendera vår makeover sida!

Barbies bröllop

Var med Barbie på hennes bröllopsdag och hjälp henne att bli världens vackraste brud. I det här spelet träffas du och Barbie i omklädningsrummet där du kan hjälpa henne att bestämma hur hon ska se ut på den stora dagen. Du kan hjälpa henne med hela paketet: från brudklänning till hårfrisyr Du kan till och med göra hennes makeup så hon ser perfekt ut! När Barbie är klar för den stora dagen kommer inte Ken att tro sina ögon! Om du gillar modespel kan du gå till vår sida med utklädning.

Barbies hårsalong

Har du alltid velat bli hårfrisörska? Då har du kommit till rätt ställe! Bland våra Barbie-spel finns det också några spel där du kan prova att klippa hår, göra frisyrer och till och med färga Barbies hår. Öva på att klippa, föna och forma Barbies blonda lockar så att det ser likadant ut som modellens hårfrisyr. I vårt spel Barbie real haircuts, kan du verkligen släppa loss ditt kreativa geni och styla Barbies hår hur du vill! Om du gillar spel där du fixar med håret ska du gå in på vår sida med hårfrisörska spel för en komplett översikt.

Barbie städar

Barbie hade en stor fest igår och även om vi har spel där du hjälper henne att ordna till allt i förväg måste hon nu städa upp efter festen! Kan du hjälpa henne att städa? Hjälp Barbie att återvinna skräpet, diska och tvätta golvet! Barbies är så tacksam för att du är hennes vän. Tillsammans kan ni på nolltid städa hennes hus tills det glänser igen!