home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Bebis Spel! Du hittar inte mindre än 53 olika Bebis Spel, som t ex Baby Hazel: Hair Care & Homemade Donuts

Spela våra Gratis Bebis Spel och Bli Bästa Barnvakt Någonsin!

Med vår samling bebisspel kan du lära dig hur det är att ta hand om en söt liten bebis. Medan de ser helt förtjusande ut, är inte alla barn solsken och charm. Gråtande, kladdigt ätande och otroligt smutsiga blöjor är alla del av att ta hand om en bebis! Kan du hjälpa mammorna och papporna i dessa spel att hantera ansvaret att ta hand om barn och hjälpa dem att se efter sina småbarn och nyfödda bebisar?

Njut av Roliga Bebis Spel för Tjejer och Killar

Småbarn kan inte göra så mycket och småbarn behöver också ett vaksamt öga för att se till att de inte gör något farligt. Är du redo för den ultimata barnpassningsutmaningen? Hjälp mammorna och papporna att ta hand om sina små söner och döttrar. Bada barnen och tvätta försiktigt deras fina hår med speciellt bebisschampo. Ge bebisen några badleksaker att leka med för att hålla barnet distraherat. När du väl har torkat bebisen med en handduk, är det dags att sätta på en ren blöja. Nu är du redo att klä barnet i de sötaste barnkläderna. Ta den lilla till barnkammaren där de kan tulta omkring eller leka i barnhagen. Under tiden kan du laga mat. Bebisen kanske gör en stor geggamoja av maten, men det är viktigt att mata dem ordentligt så att de kan växa till ett stora och friska barn. Efter lite mer lektid börjar bebisen att bli sömnig. Dags för sängen (och för dig att njuta av lugn och ro). Bädda ner bebisen så att de mjuka filtarna kommer att hålla din lilla solstråle varm. Bra gjort, superbarnflicka!

Relaterade Bebis kategorier