home icon
Hjärngympa
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Mahjong Spel! Du hittar inte mindre än 71 olika Mahjong Spel, som t ex Mah Jong Connect & Mahjongg Solitaire

Spela Bästa Mahjong Spel Gratis Online och Lös Stenpusslen

Mahjongspel är beroendeframkallande spel med stenar som använder traditionella stenar från det populära kinesiska spelet Mahjong. De Mahjongspel som du hittar på den här sidan kallas även för Mahjong Solitaire eller Shanghai Solitaire, eftersom spelarna i motsats till de ursprungliga 4-spelare eller 3-spelare bordsspelen, enbart spelar dessa datoriserade versioner. I de gratis Mahjong-spelen som samlas på denna sida, är de 144 stenarna utlagda i en serie mönster, som ofta består av flera lager. Ditt mål är att hitta matchande par och rensa bort dem från bordet.

Hur man Spelar Mahjong Solitaire Spel

Titta noggrant på stenmönstret på bordet. Du ser massor av stenar med symboler och kinesiska tecken. Stenarna kan delas in i tre typer: simples, honours och bonusstenar. Simples är är numrerade från 1 till 9 och innehåller tre typer: cirklar, bambu och tecken. Honours stenarna har ingen numrerad sekvens. De representerar två typer: de fyra vindarna och de tre drakarna. Bonusstenarna består av fyra olika stenar med blommor och de fyra årstiderna.

Även om du kan se många par i början av spelet, kan du bara välja de rektangulära stenarna som ligger fria på minst en långsida. Dessutom kan du inte välja några stenar som helt eller delvis är täckta av andra stenar. Skala av lagren av stenar genom att hitta de spelbara paren och göra sammansättningar. Varje matchat set kommer att försvinna från bordet. Vissa Mahjongspel ger tips och tillåter dig att blanda stenarna om du fastnar, men i andra fall förlorar du om du inte har några steg kvar. Har du den färdighet som krävs för att planera framåt och välja rätt matcher? Lycka till att spela våra fantastiska 2D och 3D Mahjongspel! Vi har gratis onlinespel med tema-stenar samt klassisk Mahjong Solitaire, så bara välj!

Relaterade Mahjong kategorier