home icon
Bil
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Lastbil Spel! Du hittar inte mindre än 37 olika Lastbil Spel, som t ex Offroad Monster Truck & Red Fire Truck Puzzle

Spela bästa gratis Lastbil spel online på FunnyGames

Kör de största och mest kraftfulla lastbilarna med de roliga titlarna i vår lastbilssamling. Lastbilar är konstruerade för att transportera alla typer av lastar, så lasta på allt i lastbilen och klättra upp i förarhytten. Från vägtåg och 18-hjuls trailerdragare till gigantiska monsterbilar, du hittar dem alla samlade på denna katalogsida. Välj ditt mäktiga favoritfordon och rulla iväg!

Leverera ditt gods säkert i våra roliga Lastbil Racing spel

När alla tunga lådor har placerats i din lastbil, är du redo att åka iväg. I några av våra lastbilsäventyr kommer du att köra på en väldigt trafikerad motorväg. Se till att du inte orsakar några trafikolyckor och förhindra att lastbilen får bensinstopp. Andra spel kommer att ta dig off-road för leveranser till avlägsna områden i bergen eller i skogen. Den grova terrängen är svår för dina däck. Låt inte din lastbil välta! Om din last faller ut ur lastbilen, kommer det inte att finnas några kranar eller gaffeltruckar för att lasta allt tillbaka i din lastbox eller öppna flak. Genom att köra försiktigt och köpa uppgraderingar till din lastbil kan du slutföra varje körning utan olyckor.

Njut av spännande Lastbilskörning spel med massor av olika fordon!

Men i våra monstertruckspel, handlar det istället om att orsaka olyckor och explosioner! Kör genom en arena full av hinder och krossa alla fordon som korsar din väg. Din slitstarka upphängning och robusta rörarmschassi kan hantera allt! Tja ... nästan allt. Om du kraschar, pröva ett av våra bärgningsspel där ditt mål är att bärga trasiga fordon. Du kan också köra ambulansbilar, dieseldrivna lastbilar med mera. Ta en titt på våra många lastbilsspel och hitta dina nya favoriter!

Relaterade Lastbil kategorier