home icon
ÄventyrSök och Finn
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen spelen med dolda föremål! Du hittar inte mindre än 22 olika spelen med dolda föremål, som t ex Hidden Objects Hello Winter & The Proposal

Spela gratisspel med gömda föremål online på FunnyGames!

Här på FunnyGames har vi en massa spel med gömda föremål som du kan spela. Leta efter gömda föremål och ledtrådar på bilderna. Spel med gömda föremål kallas ibland för förkortningarna HOG (Hidden Objekt Games) eller HOS (Hidden Object Scenes). Du kan också stöta på termen HOPA (Hidden Objects Puzzle Aventure). Vissa spel handlar om att hitta föremål gömda på bilder medan andra dessutom har gåtor att lösa och bildfragment som måste sättas ihop med hjälp av ledtrådar du hittat.

Spel med gömda föremål: Så här spelar man

Varje bild visar en situation, normalt väldigt rörig med massor av förvirrande föremål och detaljer. De föremål du letar efter är noga gömda i röran. Du får en lista med föremål eller en panel med siluetter av föremålen du måste hitta. Leta på bilden och samla ihop alla föremål på listan. Föremål du hittat försvinner så att du kan rensa upp på bilden.

Våra HOS-spel

Det finns alla möjliga roliga variationer på HOS-spel: gratisspel, utmaningar på tid, paranormala äventyr, mysteriska arv och detektivteman. Osäker på vilket spel du ska välja? Låt muspekaren sväva över varje spel och se vilket betyg det har fått från andra spelare, eller läs mer nedan.

Gömda föremål: Mysteriska fall

Paranormala mysterier är populära teman i dessa spel. Tänk dig att du ärver ett mystiskt gammal slott eller stöter på ett hus där det spökar eller en krypta. Skulle du inte vilja undersöka dessa spöklika ställen? Undersök en konstig historia i HOS-spelet The Stanwick Legacy och samla in de ledtrådar du behöver för att låsa upp hemliga dörrar och ta dig in i avstängda delar av slottet. Du kan också utforska våra andra Mystiska Äventyrsspel spel och leta igenom ännu fler spel med gömda föremål.

Gömda Föremål: Detektiv

Detektiver är det uppenbara valet när det gäller dessa bildsökningsspel. Gå från en brottsplats till en annan, från en plats av intresse till ditt huvudkvarter och tillbaka när du samlar in ledtrådar och bevis. Spela denna roliga paranormala detektivserie Vortex Point och lös mysteriska fall kopplade till konstiga händelser i denna spöklika stad. Eller jobba ihop med detektiverna Rizzoli och Isles och lös hemska brott i The Masterpiece Murders.

Leta efter fler Gömda Föremål

Är du redo att komma igång? Titta igenom våra spel och hitta ett tema som fångar ditt intresse. Du kan också titta i sidopanelen och hitta andra relaterade ämnen och spelkategorier. Lycka till med spelandet!

Relaterade Dolda Föremål kategorier