home icon
ÄventyrRymden
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Star Wars Spel! Du hittar inte mindre än 3 olika Star Wars Spel, som t ex Lego Star Wars: Yoda Chronicles & Lego Star Wars: Ace Assault 2

Spela Stjärnornas krigspel gratis online på FunnyGames!

Känn Kraften flöda genom dina fingertoppar i vår samling gratis Stjärnornas Krigsspel. Välj dina favoritfigurer och ge dig ut på ett massa spännande äventyr i en galax långt, långt borta. Vem väljer du, de goda Jediriddarna eller den onda energin hos Kraftens mörka sida? Välj dina favorithjältar och bovar i Stjärnornas Krig och spela din roll i detta episka rymdäventyr. För fler spel bland stjärnor och planeter långt ute i rymden, se vår översikt över rymdspel.

En trilogi av trilogier

Stjärnornas Krigsfilmer och tecknade serier är delar av en episk rymdopera skapad av George Lucas. Lucas skrev och redigerade den första Stjärnornas Krig-trilogin som gick upp på biograferna mellan 1977 och 1983 och som börjar ungefär i mitten av berättelsen. Det var i dessa filmer som tittarna först fick möta figurer som Leia och Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, droiderna R2-D2 och C-3PO, för att inte glömma Sith Lord Darth Vader. En trilogi från den första tiden kom ut mellan 1999 och 2005, där tittarna fick veta hur den galaktiska republiken besegrades och ersattes av det autokratiska galaktiska imperiet lett av Palpatine, Darth Sidious. I den sista trilogin (2015-2019) får vi se hur Motståndet kämpar mot den första ordern, efterföljaren till det galaktiska imperiet.

Våra Stjärnornas Krig-spel

Med undantag av de tre huvudtrilogierna i Skywalker Saga finns det flera spin-offs i Star Wars-serien som bl.a. tecknade serier och live-action-program, serier, romaner och videospel om bakgrunden bakom olika figurer och händelser som inträffade i intervallerna mellan Skywalker-trilogierna. Här hittar du flera olika spel som bygger på olika aspekter av franchisen.

LEGO Stjärnornas Krig

Lego har gått ihop med Stjärnornas Krig och tagit fram ett antal leksaker, tecknade serier och videospel. På denna sida hittar du ett antal olika spel från Legos Stjärnornas Krig, där du kan använda kraften till att slåss mot fiender och (återupp)bygga olika rymdfordon. Om du tyckte om dessa spel, tycker vi att du ska titta in på vår sida med andra LEGO-spel!

Ditt Stjärnornas Krigäventyr börjar nu!

Ha det kul med våra Stjärnornas Krigsspel och ge dig ut på dina egna rymdäventyr. Upptäck nya platser, res till nya världar och besegra dina fiender längs vägen! Lös gåtor och ta dig vidare till flera olika nivåer. Glöm inte att bläddra igenom resten av vår kollektion med spännande äventyrsspel här!

Relaterade Stjärnornas Krigspel kategorier