home icon
Kids
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Legospel! Du hittar inte mindre än 23 olika Legospel, som t ex Lego: Guardians of the Galaxy & Lego Star Wars: Yoda Chronicles

Spela LEGO-spel gratis online på FunnyGames!
På den här sidan hittar du vår samling med gratis Lego-onlinespel. Du behöver inte resa hela vägen till Legoland för att göra en djupdykning in i Lego-världen och bygga med alla klossar du kan önska dig. Alla har sina favoriter bland Lego-leksaksset och serier. Här kan du samla klossar för att bygga alla möjligt fantastiska saker som exempelvis robotar, båtar, tåg och byggnader. Med Lego kan du bygga vad som helst som din fantasi kan komma på! Kan du inte få nog av att bygga? Glöm inte att ta en titt på våra samlingar building games och building blocks också.

Spela LEGO-spel

Lego kommer från Danmark och är en sorts byggleksak. De flesta Lego-satser innehåller en samling färgglada plastklossar i olika former och storlekar. De sammansättbara klossarna sätts samman med klickmetod och du kan lätt ta isär dem och använda dem till att bygga någonting nytt. De flesta av våra Lego-spel är dock actionspel baserat på de olika temaleksaksseten och serierna som Lego har producerat genom åren, inklusive Lego-staden, racerbilar och ett antal filmer och TV-serier.

LEGO-spel: Ninjago

Lego Ninjago är en TV-serie om äventyren som de tonåriga Ninjago-krigarna Kai , Jay, Cole, Zane, Lloyd och Nya upplever. Master Wu har lärt dem Spinjitzu-konsten så att de kan kämpa mot ondskans krafter. Varje karaktär har sin egen kraft från ett element: energi, eld, blixtar, is, jord och vatten. Deras mål är att finna Spinjitzus gyllene vapen. Gå till vår sida Lego Ninjego ago för att vara med dessa hjältar på deras många äventyr eller så kan du kolla in sidan ninja games!

LEGO-spel: Star Wars

Lego har också ett antal klossar baserade på Star Wars-filmserien och det finns även några populära TV-spel och serier baserat på Lego Star Wars. Lego Star Wars följer äventyren som Jedi-riddaren Luke Skywalker och hans syster prinsessan Leia Organa är med om när de reser genom galaxen. Tillsammans med sina vänner Han Solo and Chewbacca måste de ta sig an det onda imperiet och besegra fiender sådana som Darth Vader. Låt Luke och hans vänner visa dig vår samling av spännande Lego Star Wars games!

Relaterade LEGO kategorier