home icon
Äventyr
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Alien Spel! Du hittar inte mindre än 18 olika Alien Spel, som t ex Lego Hero Factory: Brain Attack & Run 3

Spela en Enorm Samling av Roliga Rymdvarelse Spel Online

I dessa rymdvarelse spel finns det ingen tvekan om att utomjordiska arter finns. I några av dessa spel har de till och med tagit sig till jorden! Flyg ett UFO, hjälp gulliga rymdvarelser att reparera deras rymdskepp och hitta vägen hem, eller bekämpa fientliga rymdskepp i en spännande rymdstrid om planetens öde. I vissa spel är du en människa, men i ett antal spel kan du spela en rymdvarelse med fantastiska krafter att byta form, telekinesi och mycket mer!

Utforska Yttre Rymden i våra Gratis Rymdvarelse Spel

Det finns många rykten om att rymdvarelser har kommit till jorden för att bortföra människor för att utföra forskning om dem. Det finns berättelser om UFO-observationer och konspirationsteorier om militärfaciliteten Area 51 och det mystiska "flygande tefatet" som sägs ha kraschat i Roswell. Oavsett om du tror på utomjordingar eller inte, är föreställningen om intelligenta rymdvarelse livsformer något som verkar tilltala fantasin! Utforska den yttre rymden i våra simuleringsspel med rymdfärder. Res till främmande världar, eller använd din rymdfarkost för att bekämpa en invasion av utomjordingar. Uppgradera ditt rymdskepp med mer kraftfull teknik efter varje runda!

Njut av Bästa Rymdvarelse Spel för Barn på FunnyGames!

I många av våra andra spel måste du hjälpa olika små gulliga gröna utomjordingar att komma hem. De var tvungna att göra en kraschlandning på vår planet, och deras skepp har gått sönder. Sök i de omgivande områdena för att samla de saknade delarna och hjälpa rymdvarelserna att sätta ihop sitt skepp igen i dessa roliga plattform- och pusselspel. Spela dessa och många andra coola rymdvarelse spel gratis online på FunnyGames! Ha så kul!

Relaterade Alien kategorier