home icon
Äventyr
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Riddarspel! Du hittar inte mindre än 20 olika Riddarspel, som t ex Super Knight Adventure & Medieval Knights Match 3

Kämpa mot drakar och rädda prinsessor i våra gratis online riddare spel

Med vår samling gratis online riddarspel kan du resa till Kung Arthurs legendariska rike och hans riddare av det Runda Bordet. Ta upp ditt svärd och sätt på din vapenrock och rustning. I dessa spel kan du delta i en tornering, befria riket från rånare och banditer, bygga upp ett medeltida imperium och bevisa din tapperhet genom att besegra draken och rädda ungmön i nöd.

Spela mest spännande riddare spel och bygg ett imperium eller bli en tornerspel riddare

Många stora imperiebyggande spel utspelar sig på medeltiden. Bygg ut din by till ett mäktigt kungarike. Träna dina bönder för att bli soldater och försvara din mark i strid. Många dikter har skrivits om Riddaren av Lancelot, Camelots främsta svärdsman och tornerspel riddare, men i dessa spel kan du också bli en berömd hjälte i de medeltida torneringarna. Bestig din ädla springare och höj lansen. Skydda dig själv med din sköld när du försöker slå ner din motståndare från sin häst.

Ströva på markerna och förvisa monster med din tappre riddare

Du kan också bli en riddare, en hjälte som strövar på markerna och letar efter stora äventyr för att bevisa sin ridderlighet och ära. Galoppera över slätten och genom skogarna, besegra hemska monster, och besök främmande domstolar för att se om det finns några kungligheter som behöver hjälp. Det finns säkert en kung någonstans som letar efter en kringvandrande riddare att skicka ut på ett farligt uppdrag. Och du är den rätte hjälten för jobbet!

Relaterade Riddare kategorier