home icon
Bil
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Racing Spel! Du hittar inte mindre än 213 olika Racing Spel, som t ex Moto X3M Winter & Real MTB Downhill 3D

Fantastiska Online Racing Spel att Spela Gratis

Delta i de mest intensiva bilracerna och andra racersportsrallyn med vår fantastiska samling online racing spel. Från galna karting lopp till halsbrytande provkörningar mot klockan. Från snabbkörande taxibilar till 3D-terrängracing och Formula 1-spel har FunnyGames allt. Vi har ett coolt utbud av stuntspel, motorcykellopp och stora truckar och monstertruckar. Vi har också motorbåtstävlingar, hästkapplöpning och BMX-mästerskap. Men de mest populära racingspelen är alla bilracing äventyr. Oavsett om det är NASCAR-banan, Grand Prix-motorcykelrace eller någon dragracing på natten du söker efter, du hittar det här på FunnyGames!

Typer av Bil Racing Spel

Ända sedan bilens uppfinning har människor organiserat bilrace. I början när bilen var en väldigt ny uppfinning var bilracing för det mesta att bevisa att ett fordon var snabbt, praktiskt och säkert att använda. Det var inte så mycket en fråga om att avlägga avståndet till mållinjen och komma först, det gällde mer att visa att din bil kunde klara det alls! De tidigaste bilarna såg ännu mer ut som motoriserade vagnar än de moderna bilarna vi ser idag. Senare, när bilkörning blev mer etablerat som ett tillförlitligt transportsätt, skiftades fokuset på bilrace till tillverkarna som kunde visa uthållighet och kraft hos sina motorer. Runt 1930-talet hade bilmärken börjat utveckla bilar speciellt för bilracing tävlingar. Sedan dess har bilracing delats upp i alla typer av kategorier som skiljer sig mellan väglagliga bilar och specialbyggda prototyper, sportbilar med slutna hjul och de tekniskt avancerade modellerna av Formel-racerna. Välj de biltyper du gillar bäst och upplev spänningen själv!

Relaterade Racing kategorier