home icon
Skicklighet
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Managerspel! Du hittar inte mindre än 125 olika Managerspel, som t ex Hay Day & Monopoly 3D

Spela Bästa Tidshantering Spel Online på FunnyGames!

Välkommen till vår sida med tidshanteringsspel! Här hittar du en stor samling fantastiska tidshanteringstitlar att spela. Dessa strategispel handlar om att arbeta igenom en lista med uppgifter i en strategisk ordning. Din karaktär kanske jobbar i en hektisk butik eller driver ett framgångsrikt företag. Kan du hjälpa dem att utföra alla uppgifter som de måste slutföra innan arbetsdagen är över? Det handlar om hur effektivt du hanterar dina resurser och uppgifter. Om du inte är försiktig kommer alla de små dagliga projekten att stapla upp sig. Använd din planeringsförmåga för att förhindra en kris och klara alla dina finansiella mål!

Håll Koll på Dina Uppgifter med våra Gratis Tidshantering Spel!

Det finns så många saker att göra när du driver ett företag! Med dessa tidshanteringsspel kan du utveckla de tekniker och erfarenheter du behöver för fantastisk multikörning. Spela några av våra spännande tidshanteringstitlar med engagerande handlingsförlopp för att hålla dig underhållen i timmar. Prova Heart's Medicine-serien och hjälp Allison Heart att behandla hennes patienter på sjukhuset medan hon försöker lista ut vad hon ska göra med den stiliga läkaren Daniel. I Delicious-serien kan du hjälpa matleverantören Emily och hennes familj och vänner att driva hennes restauranger och följa deras händelserika livshistorier. Det finns många fler titlar och företag att utforska i dessa roliga spel. Kan du fatta rätt beslut och få allt gjort? Ha det roligt att spela våra beroendeframkallande tidshanteringsspel!

Relaterade Managerspel kategorier