home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Djur Spel! Du hittar inte mindre än 187 olika Djur Spel, som t ex Butterfly Kyodai & Hay Day

Samla Underbara Husdjur i vår Samling av Gratis Online Djur Spel

Här på FunnyGames har vi en härlig samling djurspel för dig att spela. I dessa spel kan du samla alla söta husdjur du någonsin har velat ha. Ta hand om dina djur, lär dem tricks, gör dem fina och klä upp dem i söta outfits, eller driv ett härbärge för räddade husdjur. Det finns så många spel och så många husdjur att välja mellan! Vi har allt från husdjur som katter, hundar och kaniner till olika exotiska vilda djur som lejon, tigrar, krokodiler och giraffer. Om du älskar djur är det här den bästa spelsidan för dig!

Bli en Veterinär i våra Gratis Online Djurvård Spel

Vill du bli veterinär när du växer upp? I våra djurvårdsspel kan du lära dig hur det är att ha din egen djurklinik. Ta hand om hästar, kattungar, valpar, fåglar och andra djur. Ge dem medicin och sköt om eventuella skador. Du kan tvätta och borsta pälsen för att rengöra dem och få dem att se varma och fluffiga igen. När alla djuren är vårdade och friska igen, kan du ofta klä upp dem med alla sorters söta husdjurstillbehör!

Djur Sims och Djur Farm Spel

Vi har också en bra samling 3D-simuleringsspel med djur, där du kan uppleva hur det är att ströva omkring i skogarna och slätterna som en tiger, en räv och många andra stora och små djur. Samla djur på din farm, eller ha dina egna stallar fulla av underbara hästar. Vad är ditt favoritdjur? Bläddra i vår samling och du kommer säkert att hitta de rätta spelen för dig!

Relaterade Djur kategorier