På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Cool Math Spel! Du hittar inte mindre än 3 olika Cool Math Spel, som t ex Make Me 10 & Speed Math

Spela Cool Math-spel gratis online på FunnyGames!

Matte behöver inte vara tråkigt eller det värsta ämnet i skolan. Du kan bli bättre på matte och samtidigt ha roligt med våra onlinespel från Cool Math. Cool Math framställer videospel för barn där man gjort spel av mattetal, övningar, and mattepussel i syfte att göra matte roligare. Addera, subtrahera, multiplicera och dividera tal för att lösa kluriga uppgifter och gå vidare till nästa nivå. Det är mycket roligare än att sitta med tråkiga, gamla övningsböcker. För fler matteutmaningar, glöm inte att kolla in vår kompletta (och mycket större) översikt över mattespel här.

Cool Math-spel: Så här spelar man

Cool Math har funnits sedan 1997 och denna speldistributör visar inga tecken på att försvinna vilket visar att pedagogiska spel fungerar och lockar barnen om de görs på rätt sätt. Vi använder ju alltid enkla mattekunskaper i vår vardag utan att vi ens märker att vi räknar: När vi känner igen siffror och förstår vad symbolerna innebär, när vi räknar ut växel när vi köper något och räknar ut hur mycket vi sedan har kvar eller när vi vill dela lika med våra vänner. Självklart har vissa personer en naturlig fallenhet för matte men skillnaden mellan talang och kunskap är övning så nu kör vi igång.

Cool Math-spel: Nu kör vi igång!

Osäker på vilket spel du ska välja? Varför inte testa vårt populära spel Make Me 10? I detta additionsspel börjar man med att lägga ihop tal som tillsammans blir 10. Varje gång du fyller i framstegsfältet måste du räkna upp till ett högre nummer, 11, 12 ,13 ,14… hur långt kan du komma? Eller bli bättre på att lösa labyrinter med den transformerade forskaren, Professor Hamsternikus. Glöm inte att se vilka andra spel vi kan erbjuda inom pedagogiska spel och hjärnövningar där du hittar många fler utmanande äventyr! Lycka till med spelandet!

Relaterade Cool Math kategorier