home icon
Skicklighet
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Bejeweled Spel! Du hittar inte mindre än 51 olika Bejeweled Spel, som t ex 1001 Arabian Nights 7 & Candy Riddles

Njut av Bästa och Mest Beroendeframkallande Bejeweled Spel Online på FunnyGames!

Här på Funny-Games hittar du en enorm samling av bejeweled-spel. Dessa spel är alla baserade på det beroendeframkallande pusselspelet som utvecklades i 2001. Nu kan du spela alla typer av fantastiska bejeweled-pussel gratis i ditt webbläsarfönster, utan nedladdningar! Byt närliggande ädelstenar för att skapa rader och kolumner med tre identiska och de kommer att försvinna från brädet. Nya stenar kommer att tumla ner för att fylla luckorna. Hur många poäng kan du samla ihop innan tiden tar slut?

Spela Gratis Bejeweled Spel och Poppa dessa Ädelstenar!

Byt runt de färgglada ädelstenarna på brädet för att bilda vertikala eller horisontella kedjor med tre eller flera matchande stenar. Ädelstenarna kommer att försvinna från brädet och resten av föremålen kommer att falla ner, vilket ger plats för nya ädelstenar att tumla ner på brädet uppifrån. Om du kan göra en kombination med fyra eller fem identiska stenar, får du mycket bonuspoäng och tjänar du bonusobjekt som speciella bomber som kommer att rensa ett stort område. Ibland när du tar bort stenar, blir det en kedjereaktion när nya stenar faller ner för att bilda ytterligare kombinationer. Denna typ av kedjereaktion kallas en kaskad, och resulterar också i många extra poäng! Spela bejeweled-spel i tidsläge och tävla mot klockan för att göra så många kombinationer som möjligt. Kan du fylla nivåmätaren innan din tid är slut? I andra spellägen har du kanske en gräns för hur många steg du får göra för att slutföra nivåmålen. Försök att göra de smartaste bytena och nå dina mål för att avsluta nivån och låsa upp en ny bräda. Ha det roligt med vår samling roliga och beroendeframkallande bejeweled-spel! På FunnyGames kan du spela dem alla gratis!

Relaterade Bejeweled kategorier