home icon
Skicklighet
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Skrivspel! Du hittar inte mindre än 12 olika Skrivspel, som t ex Type Run & 100 Metres Race

Spela gratis tangentbordsspel på FunnyGames!

Det är betydelsefullt att vara bra på att skriva på tangentbordet. Här på FunnyGames hittar du ett urval roliga och lärande tangentbordsspel. Att snabbt kunna skriva ut ord utan att titta på tangentbordet kallas "touchmetoden". Det är en förmåga som kan bespara dig mycket tid och eftersom du kan titta skärmen kan du även enklare hitta och korrigera skrivfel. För att bli riktigt bra krävs det tid och övning. Emellertid har de spel som du hittar på den här sidan spelifierat den processen så att du kan ha roligt. När du spelar är det dina tangentbordsfärdigheter som gör att du kan hoppa över hinder, hinna fatt dina motståndare och skjuta dem som angriper dig. Håll ögonen på skärmen för att ta reda på om du kan skriva utan att kika på dina fingrar i ett av våra snabbskrivning spel där du skriver snabbt på tangentbordet!

Tangentbordsspel: Att placera händerna efter touchmetoden är nyckeln till framgång

Själva finessen med att skriva med touchmetoden är att hålla dina händer rätt placerade på tangentbordet. Om du tittar närmare på tangenterna ser du att det finns en liten upphöjning på ”F” och ”J”. Placera ditt vänstra pekfinger på F och ditt högra pekfinger på J. När du skriver får du hjälp av upphöjningarna att hitta dem. De övriga fingrarna på din vänstra hand placeras på tangenterna A, S och D. På högra sidan placeras de övriga fingrarna på tangenterna K, L och Ö. Varje finger kan föras uppåt en rad eller aningen vinklat nedåt så att det når bokstäverna på de rader som finns ovanför och nedanför. Dina pekfingrar kan röras mot tangentbordets mitt för att nå de två mittenkolumnerna och till mellanslagstangenten använder du dina tummar.

Klara, färdiga, tryck ned tangenter!

Är du redo att komma igång? Varför inte göra ett försök med AlphAttack för att ta reda på hur många missiler du kan detonera i tid. Du kan också prova att skriva bokstäver och ord för att hålla dem som attackerar dig stången, stoppa laserpistolen så att den inte exploderar eller lösa ordpussel. Lycka till med spelandet!

Relaterade Skriver kategorier