home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Läkare Spel! Du hittar inte mindre än 27 olika Läkare Spel, som t ex Surgeon Simulator 2013 & Hand Skin Doctor

Spela en Enorm Samling av Gratis Läkare Spel för Barn

Doktorn! Doktorn! Kom snabbt! Dina patienter behöver brådskande vård. I dessa roliga doktorsspel är du läkaren i tjänst. Använd dina medicinska färdigheter för att undersöka dina patienter och ta reda på vad som händer med dem. Använd de rätta instrumenten för att titta i patientens öron och ögon, lyssna på hjärtat och göra en röntgenundersökning. När du har en diagnos kan du börja behandla patienten. Rengör deras skador, utför operationer och ordinera mediciner så att din patient kan läka.

Njut av Bästa Online Läkare Spel Gratis på FunnyGames

På Funny-Games har vi massor av fantastiska spel där du kan starta din karriär som sjukvårdspersonal. Behandla några av dina favoritkaraktärer. Din patient kan vara en Minion med en allvarlig öroninfektion, en gravid Disney-prinsessa, eller en superhjälte som har haft ett dåligt möte med en superskurk. Oavsett vem som knackar på din kliniks dörr, är du alltid glad att hjälpa dem att bli bra igen. Om du vill prova på att leda ett sjukhus, har vi också ett antal beroendeframkallande sjukhus simuleringsspel där du får leda läkare, sjuksköterskor och alla sjukhus!

Testa dina Skickligheter med Läkare Spel med Verklig Operation

Vi har också ett antal realistiska operationsspel där du är en utbildad specialist. En patient har planerat en tid för operation, eller har kommit till akuten med behov av omedelbar hjälp. Endast din skalpell och stabila händer kan rädda dessa patienter. Konsultera patientens journaler och gå till operationssalen. Kan du hålla fokus och rädda ett liv? Ha det roligt att spela!

Relaterade Läkare kategorier