home icon
Bil
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Taxi Chaufför Spel! Du hittar inte mindre än 14 olika Taxi Chaufför Spel, som t ex Limo Taxi Driver & Real City Taxi Simulator

Spela Snabba Taxi Spel Gratis Online och Kör som Vinden

Kör runt i staden i vår samling av actionfyllda taxispel. Om du är en snabb förare med stor kunskap om alla stadens gator och gränder, hoppa då in i din taxibil och starta din karriär som taxichaufför på FunnyGames! Kör genom staden och leta efter alla som försöker att ropa på en taxi. Ratta runt din bil och hämta upp dina passagerare. Känner du till den snabbaste vägen till deras destination? Kolla kartan eller följ pilarna och släpp av din kund på flygplatsen, stationen eller på deras hotell. Om du avlägger avståndet snabbt kanske du får mycket dricks! Vi har alla typer av fantastiska taxispel för dig att spela, inklusive några fantastiska 3D taxi köräventyr!

Njut av våra Köra Taxi Spel och Transportera så Många Passagerare som möjligt

Taxibilar brukar oftast användas för att boka privata körningar och korta resor. Före den moderna taxin fanns hackney-taxin, och innan den hansom cab. Den sistnämnda var hästvagnar som en person kunde hyra för att åka avstånd som var för långa eller besvärliga att gå. Ordet "taxi" kommer från taxametern, den lilla elektroniska enheten som beräknar kostnaden för din resa. Glid in i förarsätet och sätt på dig säkerhetsbältet. Transportera så många människor som möjligt och samla tillräckligt med pengar från taxan för att klara dina mål i varje nivå. Ha det roligt med vår coola samling gratis online taxispel!

Relaterade Taxi Chaufför kategorier