home icon
Bil
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Parkering Spel! Du hittar inte mindre än 21 olika Parkering Spel, som t ex Real Car Parking & Parking Fury 3

Spela parkering spel gratis online och lär dig att parkera

Spela de bästa online parkeringsspelen och bli ett parkeringsproffs! Parkera är en av de största utmaningarna när du kör upp för ditt körkort. Det efterfrågar rumslig medvetenhet och kunnande för att få det rätt! Med våra bilparkeringsspel kan du se till att du är redo för vilken utmaning som helst. Oavsett om det är parallellparkering eller backa in din bil på en smal plats, vi har allt!

Njut av bästa bilparkera spel gratis

Vi har fantastiska fågelperspektiv 2D-parkeringsspel och bra 3D-köra och parkera utmaningar. Starta din motor och backa ut bilen från parkeringsplatsen. Följ pilarna för att hitta din destination. Du måste slingra dig igenom de många hinder som är utspridda över det trånga partiet. Se upp för fotgängare och andra bilar. Du vill inte repa ditt lackarbete eller buckla till någon annans dyra sportbil! När du har hittat rätt parkeringsplats, ratta runt din bil och stanna precis inom de målade linjerna. Har du utfört en perfekt manövrering? Grymt bra! Fortsätt till nästa utmaning!

Parkera enorma fordon i våra buss och lastbil parkering spel

Om parkera bilar är hur lätt som helst för dig, hur klarar du då en större utmaning? Dundra genom de smala gatorna med en stor skolbuss eller en tung lastbil utan att orsaka olyckor. Följ anvisningarna till parkeringsplatsen och se om du säkert kan manövrera detta stora fordon till parkeringsplatsen med samma lätthet. Du måste minsann vara ett parkeringsgeni! Ta en åktur och testa dina färdigheter med vår stora samling gratis online parkeringsspel!

Relaterade Parkering kategorier