home icon
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Båt Spel! Du hittar inte mindre än 11 olika Båt Spel, som t ex Raft Shark Hunting & Battleship War Multiplayer

Spela en Rad Fantastiska Båt Spel Online på FunnyGames

Alla ombord! På FunnyGames har vi ett stort utbud av roliga båtspel för dig att spela. Du kan styra en jakt, frakta färjepassagerare på ditt fartyg, delta i regattor i segling eller rodd eller strida i spännande båtstrider. Oavsett om du vill styra ett jättekryssningsfartyg med en stor besättning, eller ensam flyta nerför floden i en liten fiskebåt, hittar du alla bästa gratis-att-spela båtspel på denna katalogsida!

Njut av vår Samling av Spännande Racer Båt Spel och Båtstrid Spel

Prova ett av våra många båtracing spel och glid genom vattnet i din motorbåt eller segelbåt. Undvik klipporna och segla runt bojarna innan du vänder tillbaka och skyndar dig mot målet. I våra båtstrider spel är fart och manövrerbarhet också kärnan när du undviker fiendens eld. Försök att segla nära dina fiender för att få en fördelaktig position och spränga dem ut ur vattnet med dina kanoner i våra singelspelare och multiplayer marinbekämpningsspel med pirat- och militärteman.

Lär dig Ny Skicklighet i våra Utmanande Båt Parkering Spel

Vi har också en samling roliga båtparkeringsspel där du måste försöka att styra din båt till bryggan utan att krascha. Lotsa dina skepp genom den trånga hamnen och undvik de andra båtarna. Hitta rätt ställe och var noga med att manövrera ditt fartyg vid sidan av eller mellan träbryggorna så att du kan förtöja ditt skepp. Ha det roligt att spela dessa och många andra bra båtspel gratis online!

Relaterade Båt kategorier