home icon
Kamp
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Ninja Spel! Du hittar inte mindre än 47 olika Ninja Spel, som t ex Vex 4 & Vex 5

Upplev spännande äventyr med våra gratis Ninja spel

Vi har massor av spännande ninja spel för dig att spela på FunnyGames. Ninjor är experter på spionage, förklädnad, infiltration och mördande. I dessa actionfyllda ninjaäventyr kan du resa till det feodala Japan och lära dig de legendariska hemliga Shinobi teknikerna! Klättra på väggar och träd för att undgå dina fiender, smält in i skuggorna och mörda dina fiender med dina kastknivar och blåsrör. Som hemlig måste du använda oärliga metoder för att överleva. Smyg dig på dina motståndare och slå till med dödlig precision.

Spela bästa online Ninja spel för barn på FunnyGames

Ninjor är smygande och tysta, fladdrar genom sin miljö som spöken. Så mycket mysterium omger dessa maskerade legosoldater att de har fått alla möjliga slags mystiska förmågor i populär folksägner. Till exempel sägs det att ninjor kan bli osynliga och kontrollera sina element. I några av våra spännande ninjaspel har din ninjakaraktär alla slags coola övernaturliga krafter. Samla in en arsenal av fantastiska ninjavapen som svärd, dolkar och en koger full med pilar och rör dig genom natten som en skugga. Göm dig i träden och spring över hustaken för att smyga förbi vakterna och samurajen. Dina fiender kommer aldrig att se dig komma! Träna hårt för att lära dig kampkonst och Ninjutsus tekniker. Lås upp magiska rullar och lägg till alla typer av speciella attacker till din arsenal. Spela våra gratis online ninjaspel och bli hjälten i ditt eget ninjaäventyr! Ha det roligt att spela!

Relaterade Ninja kategorier