home icon
Kamp
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Tank Spel! Du hittar inte mindre än 28 olika Tank Spel, som t ex Tank Battle: War Commander & 1941 Frozen Front

Spela bästa Tank spel online och navigera kraftfulla Pansrade fordon

Tankspel är en populär subgrupp av fighting spel. Kör dessa kraftfulla, pansrade stridsfordon och spräng bort dina fiender med din kanon. Vi har en enorm samling 2D tanklabyrintsspel, multiplayer tankstridsspel och en samling fantastiska 3D tankspel med historiska exakta tankmodeller samt futuristiska sci-fi fordon.

Spela gratis Tank spel och kör realistiska armétankar ut i strid

Tre uppfinningar var nödvändiga för att leda till skapandet av den moderna tanken: kapaciteten att montera ett vapen, såsom ett kanontorn eller en roterande kanon, på det pansrade skalet för eldkraft, en förbränningsmotor som är kraftfull nog att driva ett så tungt fordon framåt, och uppfinningen av bandspåren istället för hjul för att göra dessa stridsvagnar för alla terränger. Den första utbredda användningen av den moderna tanken var under första världskriget och mer avancerade tankar utvecklade sedan dess spelade viktiga offensiva och defensiva roller på slagfälten i andra världskriget.

Det första videospelet som kretsade kring tankar kom ut 1974 och hette "Tank!". Det var ett tanklabyrintsspel där du var tvungen att manövrera din tank genom en labyrint och eliminera dina mål utan att bli träffad. Det här tankspelet har påverkat ett stort antal tankspel, och till och med de senaste 3D-tankarna innehåller fortfarande begreppet att engagera sig i en taktisk kamp och samtidigt dölja sig bakom väggar och andra labyrintliknande hinder för skydd. Bläddra i vår stora samling av gratis-att-spela-online tankspel och hitta dina nya favoriter!

Relaterade Tank kategorier