home icon
Kamp
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Skjut Spel! Du hittar inte mindre än 299 olika Skjut Spel, som t ex Bubble Hit & Assault Zone

Spela actionpackade online skjut spel

Gratis skjutspel online är ett bra sätt att testa din reaktionshastighet och fingerfärdighet. Välj dina favoritvapen och gör dig redo för kamp. Skjut mobila och stationära mål i vårt urval av utmanande galleri shooter och prickskytte missionsspel. Kan du slutföra alla uppdrag genom att snabbt och effektivt eliminera dina mål? Utrusta dig med massor av ammunitionsmagasin och vandra omkring i de övergivna byggnaderna och leta efter zombies och andra monster att skjuta ner. Om du bara har en pistol kvar, försök att träffa dem i huvudet för en omedelbar död. Vi har också fantastiska jakt- och skjutsimulatorer, en rolig serie av springa-och-skjuta äventyr och snabba skjutspel.

Upplev bästa gratis skjut spel på webben

På FunnyGames kan du också spela en bra samling av förstapersonsskjutare spel där du upplever dina 3D-omgivningar genom din karaktärs ögon. Kolla in militära förstapersonsskjutspel som CounterStrike-serien och andra kampspel med smidig 3D-grafik. Om du känner dig nostalgisk och vill se några av klassikerna från din barndom, kolla in några fantastiska originaltitlar från den första tiden av 3D-spel som Doom och Wolfenstein 3D! (Om du är en yngre spelare, en annan rolig anledning att ta en titt på dessa titlar: det här är de skjutspel som dina föräldrar spelade när de var barn ...!) Oavsett vilken typ av skjutspel du är ute efter, vi har rätt sak för dig. Så ladda upp dina hagelgevär, gevär och maskingevär, haka fingret runt avtryckaren och hoppa rakt in i stridsarenan!

Relaterade Skjut kategorier