home icon
Äventyr
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Dinosaurier Spel! Du hittar inte mindre än 7 olika Dinosaurier Spel, som t ex Mexico Rex & Dino Jump

Spela Fantastiska Gratis Online Dinosaurie Spel för Barn

Inga varelser fångar fantasin lika mycket som dinosaurier. I dessa dinosauriespel för barn kan du lära dig allt om de mest kända dinosaurerna och vandra runt i den förhistoriska världen med dessa fascinerande drakliknande varelser. Dinosaurerna levde först på jorden i Trias eran, och överlevde hela vägen in i Krita perioden, men dinosauriers mest kända period är naturligtvis Jura. Medan vi tenderar att tänka på dinosaurier som stora djur, som den tuffa T-Rex eller den långhalsade Brachiosaurusen, var vissa dinosaurier verkligen ganska små. De minsta reptil arterna räckte bara upp till en vuxen mans knä - men de har ganska vassa tänder, så se upp!

Vandra i Jurassic World i våra Gratis Dinosaurier Spel

I dessa gratis online-dinospel kan du uppleva livet som en dinosaurie. Spring från meteorerna och lavan med de snabba velociraptorerna. Se till att en massiv förintelse inte gör dig till en fossil eller en hög med ben för en paleontolog att gräva upp miljontals år senare. Du kan bygga din egen robotdinosaurie, skydda dino-ägg från rovdjur, bli jura-jägare eller terrorisera kända moderna städer med en hungrig T-Rex. Spela roliga dino springspel, behåll din forntida borg säker i tornförsvarsspel med ett dinosaurietema, eller hjälp den söta dinosaurien att överleva en serie utmanande plattformsnivåer. Här på FunnyGames har vi de bästa gratis online-dinospelen för dig. Res tillbaka i tiden och gå på planeten tillsammans med dinosaurerna! Ha det roligt att spela!

Relaterade Dinosaurier kategorier