home icon
Skicklighet
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Undvika Spel! Du hittar inte mindre än 186 olika Undvika Spel, som t ex Among Us Online & Pac-Xon Deluxe

Spela roliga dodging-spel gratis online på FunnyGames!

I dodging-spel måste du undvika att kollidera med hinder. Dessa spel kallas ibland också för undvikelsespel. Du måste kryssa mellan spärrarna och blockaderna och leta efter en öppning. Försök att ta hänsyn till inte bara det hinder eller den barriär som är närmast dig, utan också till det som finns längre fram. När du tar dig igenom spelet blir varje efterföljande nivå tuffare. Spelets takt ökar gradvis, liksom hindrens antal och typ. Hur länge kommer du att kunna fokusera?
Det finns en hel del olika spel som passar in i denna breda kategori. Fortsätt läsa för att få en bättre uppfattning om vilka typer av spel du hittar på den här sidan.

3D dodging-spel

3D-run och dodge-spel är de mest uppslukande dodging-spelen av alla. I dessa spel kontrollerar du bollar, rymdskepp eller andra föremål som rör sig framåt genom ett 3D-landskap med farliga hinder överallt. Försök att hålla dig till banan utan att dunsa in i någonting. Dodging-spel delar också några viktiga funktioner med vår kategori Löpning och Hoppning, så se till att kolla in vår Running and Jumping games-översikt över andra titlar med 3D-grafik!

Flyg och dodge-spel

På vår Flying and Dodging-sida har vi samlat alla dodging-spel medflygplan, rymdskepp och andra flygfarkoster. Om du älskar snabb, kulduckande action är detta sidan för dig!

Dodging-spel med riktiga spelare

Vi har också ett antal populära dodging-spel för flera spelare där du måste försöka undvika att kollidera med andra spelare genom att förutsäga deras rörelser och reagera snabbt för att undvika deras attacker. Kan du utmanövrera andra spelare i populära titlar som Paper.io 2 och Blong.io? Lycka till!

Relaterade Undvika kategorier