På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Spindelmannen-spelen! Du hittar inte mindre än 2 olika Spindelmannen-spelen, som t ex Lego: Ultimate Spider-Man & Subway Spider Kid

Spela de bästa Spindelmannen-spelen gratis online på FunnyGames!

I spindelmannen-spelen finns din vänliga granne Spindelmannen och en hop tvivelsutan mindre vänliga ärkefiender som exempelvis Kingpin, Doktor Octopus, Venom och Hobgoblin. Spindelmannens karriär började som superhjälte i en seriebok 1962. Sedan dess har han fortsatt till datorspel, tecknade tv-serier och till och med vita duken. Ta en titt på vår samling spel med den här rappkäftade spindelnätsvingaren eller så kan du prova några av våra andra spel med Marvel och Avengers superhjältar!

Spindelmannen, en radioaktiv spindelman

Spindelmannen är en superhjälte och alter ego till Peter Parker. Peter är en föräldralös nördig gymnasieskoleelev som bor med sin faster May Parker. Peter blev biten av en radioaktiv spindel i samband med en laboratorieolycka och det ger honom fantastiska spindelkrafter. Han blir starkare, snabbare och kan skjuta ut spindelnät från sina handleder. Hans händer och fötter fäster på väggar och andra ytor så att han kan klättra på dem på samma sätt som en spindel.

Tonårshjälte

När Spindelmannen först dök upp under 60-talet var han banbrytande eftersom han var en superhjälte i tonåren som gjorde saker på egen hand utan en vuxen mentor. I serieböckerna hade det tidigare bara funnits tonåriga superhjältar som var bihang till vuxna etablerade hjältar. Spindelmannen har inte bara superskurkar att ta itu med utan även sina mobbande skolkamrater, hemläxor, att pengarna aldrig räcker och förälskelsen vars föremål är Mary Jane Watson.

Alternativa Spindelmän och superhjälteöverlappningar

Den senaste filmen Spider-Verse lät nya fans träffa en hel uppsättning olika Spindelmän från flera olika universum, t.ex. Spindelmannen Noir, Miles Morales och Spindel-Gwen. Förutom att slå sig ihop med varianter från Marvel-multiversum slår Spindeln även ofta följe med superhjältar från andra serier, exempelvis Järnmannen och Hulken. Ta en titt på det roliga spelet {Superhero.io}(game: 113935) och ta reda på hur många Marvel-karaktärer du kan låsa upp. Du kan även spela kampspelet av arkadtyp Marvel Tribute med en massa olika hjältar. Lycka till med spelandet!

Relaterade Spiderman kategorier