home icon
ActionAnime
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Dragonball Z Spel! Du hittar inte mindre än 2 olika Dragonball Z Spel, som t ex Goku Vs Vegeta RPG & Dragon Ball Fierce Fighting 2.8

Spela Dragonball Z-spel gratis online på FunnyGames

Återupplev 90-talet med vår samling Dragonball Z-spel! Dragonball Z är animationsserien som bygger på Akira Toriyamas Dragon Ball mangaserie. Historien Dragonball Z täcker andra halvan av serietidningen, här återges Goku som vuxen, hans barn, hans rival Vegeta och ett stort antal nya skurkar som hotar universum. Spela ett go-kart racingspel med dina DBZ-hjältar eller designa kostymer åt dem. Drabba samman med andra Z-krigare eller försök att slå skurkar som Freezer, Cell och Buu i våra DBZ fighting-spel. Letar du efter flera combat-spel? Glöm inte bort att ta en titt på vår fighting-spel sida!

Dragon Ball och DBZ

Akira Toriyamas tecknade serie Dragon Ball publicerades i veckotidningen Shonen Jump från 1984 till 1995. Den första animerade serien med samma titel visades från 1986 till 1989 och täcker den viktigaste hjälten Gokus barndom. 1989 började Dragonball Z visas i Japan och pågick fram till 1996. Då Dragonball Z var en fortsättning på historien som presenteras i Dragon Ball, lanserades den som en ny anime i ett försök att bryta sig loss från seriens tidigare stil och lämna den sötare designen med rundande linjer bakom sig och istället införa en mörkare och mer mogen stil för att återspegla återspegla det förändrade innehållet i den tecknade serien.

Varför Z?

Toriyama la till "Z" till namnet på den animerade serien för att återspegla att det här skulle bli den sista i mangaserien då han kände han hade slut på idéer och att det var dags att lägga ner serien. Men det skulle visa sig att DBZ-berättelsen kom att utgöra den största delen av den tecknade originalserien, som uppgick till 325 kapitel av de sammanlagt 519 mangakapitlen. DBZ inför nya rollfigurer som kom att bli verkets och produktionens ikoner, såsom Vegeta, Trunks, Gohan och Goten. Några av de gamla rollfigurer såsom Piccolo och Krillin återfinns bland den huvudsakliga rollbesättningen i Team Z, medan andra från originalserien såsom Yamcha, Tienshinhan och Chiaotzu försvann från den huvudsakliga handlingen.

Dragonball Z-spel och andra anime-titlar

Kamehameha! Återupplev Gokus och hans vänner och fienders äventyr i vår samling roliga fighting-spel, racing-spel och klädspel. Välj dina favoritrollfigurer och vinn! Vill du spela flera anime-inspirerade spel? Gå till vår anime-spel och våra anime battle sidor!