home icon
ActionAnime
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Naruto-spelen! Du hittar inte mindre än 1 olika Naruto-spelen, som t ex Naruto: Dating Sim

##Spela de bästa Naruto-spelen gratis online på FunnyGames!
Naruto är en populär manga-serie och som har publicerats under lång tid. Den är skapad av konstnären och författaren Masashi Kishimoto. Här på FunnyGames kan du spela många olika spel baserade på manga- och anime-serier. Eftersom manga är actionkomedi med ninjas är de flesta av spelen kampspel och äventyrsspel av arkadtyp. Om du vill ha fler spel baserade på populära japanska tecknade serier kan du ta en titt på vår översikt över anime-spel Du hittar vår samling ninjaspel här.

Vad handlar Naruto om?

Naruto publicerades från 1999 till 2014 i Weekly Shounen Jump som är Japans mest populära mangatidning. Serien handlar om Naruto Uzumaki en ung ninja i vars kropp anden från en kraftfull rävdemon vid namn Nine-Tails har förseglats. I hans hemstad Konoha finns det många som fruktar honom och han måste både lära sig att kontrollera demonrävens otroliga kraft och att hålla stånd mot olika skurkar med superkrafter som vill förstöra hans by. Narutos dröm är att bli Hokage, dvs. byledare, och få respekt från dem han lever bland.

Anime- och spin-off-serier

Serien blev populär internationellt och snart fanns den på TV. Först sändes Naruto, den första halvan av serien som skapats och sedan den andra delen av serien som heter Naruto: Shippuden (Hurricane Chronicles). När originalmangaserien var slut lanserades en ny serie – Boruto: Naruto Next Generations. I Boruto ligger fokus på barnen till huvudrollerna i originalserien.

Spela Naruto-spel

En stor del av berättelsen handlar om strider och att lära sig avancerade ninjatekniker och så är även fallet för våra Naruto-spel. Lär dig ninjastridskonst och kämpa mot dina motståndare med Naruto, Sakura, Sasuke, Kakashi, Rock Lee och många andra figurer från serien. Du kan även ta dig an figurer från andra populära anime-serier, som i spelet Anime Fighting. Lycka till med spelandet!

Relaterade Naruto kategorier