home icon
ActionMonster
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen skrämmande spelen! Du hittar inte mindre än 21 olika skrämmande spelen, som t ex Hide and Seek & Knife Hit Horror 2

Spela de bästa skräckspelen gratis online på FunnyGames!

Om du är lättskrämd kanske våra skräckspel inte är något för dig. Men de som inte är lika fega kan titta igenom vår katalog med de hemskaste spelen fulla av otäcka saker och paranormala händelser. Skrämmande bilder, chockerande händelser, spökhistorier - är du tillräckligt modig? Vi har action och äventyrsspel där du måste ta dig fram i ett hus där det spökar eller ett slott med gastar där du måste hitta utgången, spännande Escape Room-spel, och massor av roliga skräckspel! Är det redan Halloween? Vare sig det är demonisk animatronik, spökhus eller besatta dockor som skrämmer dig mest har vi rätt spel för att få kalla kårar att krypa utmed ryggen på dig!

Otäcka spel fulla av saker som ger ljud från sig på natten

I vår kollektion med Spökhus spel kan du utforska alla sorters byggnader som är fulla av de dödas själar. Eller också kanske du vill skrämma bort andra besökare och vara spöke själv i spel som Haunt the House, där du måste hjälpa den styckade kroppen att hålla de nya invånarna ute.

Otäcka spelfigurer

Om du gillar spökhistorier och övernaturliga mysterier kanske du skulle gilla några med monsterspel vampyrer, zombies, varulvar och häxor. Utöver de vanliga otäcka figurerna från filmer och böcker kan du också spela spel med nyare figurer som t.ex. den hemska pastafiguren Slenderman. I våra Slendermanspel, måste du slingra dig ur greppet på denna ovanligt långa och magra figur utan ansikte.

Jätteotäcka spel: överlev natten

De värsta monstren kommer ut på natten. Blir du livrädd av onda leksaker och vettskrämd av otäcka clowner? Då kanske du inte skulle ta det där jobbet som nattvakt på Freddys. Vaka över de besatta animatroniks i vår Fem nätter på Freddys-spel och stoppa dem från att nå ditt kontor, annars överlever du inte natten. Slåss mot de odöda på natten och gör ditt gömställe starkt på natten i våra zombie-spel, eller undersök några av våra många Mystiska äventyrsspel för massor av kusliga berättelser som sänder kalla kårar längs ryggen!

Relaterade Skrämmande spelen kategorier