home icon
Action
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Skräck Spel! Du hittar inte mindre än 36 olika Skräck Spel, som t ex Freddy's Escape House & Pen Pineapple Five Nights at Freddy's

Spela skräck-spel gratis online på FunnyGames

Om du gillar när det känns lite otäckt så är denna sida något för dig! Här hittar du en samling hårresande skräckspel att kittla nerverna med. Utforska spökslott och andra otäcka platser och upplev äventyr i det övernaturliga. Besegra gamla bekanta monster från kända skräckhistorier eller försök överlista moderna monster som mördardockan Chucky eller den mysteriske Slenderman. Om du gillar genren hittar du mycket att tycka om här. Du kan också gå vidare till våra skräckspel där du hittar mer!

Skräckspel – på äventyr i det övernaturliga

Mörka nätter och spöklika mötesplatser, en del människor kan bara inte få nog av hemska monster och spökslott. Vampyrer, häxor, zombier och andra figurer från den övernaturliga världen hittar du i våra skräck och spökslott-spel. Undvik att bli uppäten eller evigt förbannad! Flera av våra spel med gömda objekt handlar om mystiska slott, urgammal magik och andra övernaturliga saker. Titta igenom våra HOS-spel på denna sida, och se om du kan ta dig ut levande!

Skräckspel– moderna monster

VIssa skräckspel har väldigt moderna monster. Det otäcka pasta-figuren Slenderman – ett ovanligt långt och smalt människoliknande monster utan ansikte – har blivit så välkänd genom en myt online att han fått sin egen kategori av videospel. Överlever du ett möte med denna djävulska figur i våra Slendermanspel? En annan modern skräckspelsserie är Five Nights at Freddy's. Du jobbar som säkerhetsvakt på Freddy’s restaurang, men det har hänt något med de animatroniska robotleksakerna där… Kan du ta dig levande därifrån? Passa dig så att inte lamporna släcks…!

Vårt skräckspelsutbud

Vi har massor med roliga och skrämmande skräckspel med figurer som bl.a. skräckfilmsklassiker som Freddy Krueger och mördardockan Chucky. Från zombies och vampyrer till huvudlösa riddare, på vår sida får du ditt lystmäte på vålnader. Sätt på dig hörlurarna och sänk belysningen för nu är det dags att börja spela… om du törs!

Relaterade Skräck-spel kategorier