home icon
Bil
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Stunt Spel! Du hittar inte mindre än 22 olika Stunt Spel, som t ex Moto X3M Pool Party & City Car Stunt 2

Spela en Enorm Samling av Gratis Stunt Spel Online på FunnyGames

Här på FunnyGames kan du spela en enorm samling fantastiska stuntförare spel med motorcyklar, bilar, quads, cyklar, skotrar och mycket mer! Kör genom looparna och kurvorna med ditt fordon. Kör uppför ramperna med din förare och försök att få så mycket höjd som möjligt för dina hopp. Hoppa ut i luften när du har kommit till toppen av rampen och utför alla typer av extrema stunt. Om du kör en motorcykel, kan du lyfta dig själv från sadeln och kasta dina ben tillbaka för att göra 'The Superman'. Se till att du drar dig tillbaka till sätet innan du landar! Dina stunt ger bara poäng om du lyckas landa dem korrekt.

Njut av ett Urval av Spännande Stunt Förare Spel med Bilar, Cyklar och Mer

Kör din bil eller quad runt arenan och klara alla hinder genom att flyga genom luften. Om du har tillräckligt med tid kan du försöka göra några volter och andra trick också för att få extra poäng. Vi har cykel-stuntspel där du kan göra wheelies och våghalsiga freestylehopp och stuntspel där du framför en spektakulär show för en uppmuntrande publik. Vi har också ett antal fantastiska 3D-stunt-körspel där du kan köra genom en uppsättning fantastiska stuntparker med ett stort utbud av sportbilar och andra fordon. Är du redo för halsbrytande action? Ta tag i ratten eller styret och visa din publik de galnaste hoppen med vår samling av beroendeframkallande online-stuntspel!

Relaterade Stunt kategorier