home icon
Multiplayer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Två Spelare Spel! Du hittar inte mindre än 89 olika Två Spelare Spel, som t ex Master Chess & Fireboy and Watergirl 1

Spela Bästa 2-Spelare Spel Online med dina Vänner!

Två-spelarspel är roliga spel att dela med dina vänner. De skiljer sig från multiplayer-spel i den meningen att dessa spel spelas av högst 2 spelare i taget. Så gå ihop med en vän och välj en karaktär var. Vem blir din Spelare 2? Du kan tävla mot varandra i en serie roliga slagsmål och skjutspel, eller lösa pussel tillsammans i ett antal actionpackade plattformsspel.

Roliga 2-Spelare Spel med Samarbetande Spelsätt

Det finns massor av fantastiska plattform 2-spelare pusseläventyrsspel med samarbetsläge att försöka, som titlarna Eldpojken och Vattenflickan, eller Money Movers. Du kan spela dessa spel ensam genom att kontrollera båda spelarna samtidigt, och det är en ganska utmaning i sig. Men det blir roligare om du försöker samarbeta med en vän. Dra fram en till skrivbordsstol så att ni både kan nå tangentbordet. Styr en karaktär med WASD-tangenterna och den andra med piltangenterna. Styr din heroiska duo genom de utmanande nivåerna. Det kommer att ta ett gediget samarbete för att komma över alla hinder. Se till att hjälpa varandra!

Besegra dina Motståndare i våra Konkurrenskraftiga 2-Spelare Spel för Barn

I konkurrerande två-spelare spel är din partner din rival. Ni kanske är motståndare i en boxningsmatch, ett brädspel eller ett krigsspel i ormstil där ni turas om att skjuta bomber mot varandra. Kan du besegra dina vänner i dessa strategi- och stridsspel? Ta ett sving eller skjut på varandra och se vilken av er som vinner flest rundor. Spel är så mycket bättre när du spelar tillsammans, så ha kul med de beroendeframkallande två-spelarna i vår samling!

Relaterade Två Spelare kategorier