home icon
Kamp
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Zombie Spel! Du hittar inte mindre än 56 olika Zombie Spel, som t ex Earn to Die 2 Exodus & Earn to Die 1

Spela Bästa Zombie Spel Gratis Online

Zombies är grymt köttätande ghouls som har stigit upp från graven. Saftiga mänskliga hjärnor är deras favoritmat, och de kommer att göra nästan vad som helst för att sätta sina tänder i dina lemmar. De kommer att fortsätta komma efter dig, även om deras kroppar faller ihop! I dessa beroendeframkallande onlinespel måste du undkomma greppet från dessa hungriga, ruttna, B-filmmonster. Hitta en gömställe och barrikadera dörrarna och fönstren och leta efter den övergivna staden för förnödenheter som kan hjälpa dig att hålla dig vid liv. Tänk på saker som mat, medicinska förnödenheter och extra ammunition. Under de långa och skrämmande nätterna måste du stå vakt för att hålla zombierna borta. Försök att spara ammunition genom att skjuta de odödliga liken i huvudet. I de flesta videospel är ett huvudskott det mest effektiva sättet att döda en zombie!

Brett Urval av Coola Zombie Överlevnads Spel

Spela ett brett sortiment av zombie-äventyrsspel, från komiska fotbollsmatcher där bollen är en hjärna och motståndarna ett flock dreglande zombier, till realistiska förstapersonsskjutare som är fulla av förstenande skrämselögonblick. Kolla till exempel in zombie serien Dead Zed och andra coola zombie fighting spel. Ett makabert vetenskapsexperiment eller virus har gjort nästan alla människor i staden till zombies. På något sätt har du sparats det ödet, men hur länge? Zombierna kommer efter dig. Kämpa dig igenom armén av lik och fly i säkerhet!

Relaterade Zombie kategorier