home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Make-Over Spel! Du hittar inte mindre än 51 olika Make-Over Spel, som t ex Super Ellie Räddar Staden & Cinderella Shopping World

Spela Bästa Makeover Spel Gratis Online på FunnyGames

Vi har en enorm samling fantastiska mode makeover spel här för dig på FunnyGames! Om du absolut älskar extrema makeover shower på TV där människor får ett helt nytt utseende, då har vi de perfekta spelen för dig. I vår fantastiska samling hittar du alla typer av spelshower, mode och make-up makeovers och frisörspel! Välj en karaktär och hjälp din modell att genomgå en komplett omvandling!

Njut av våra Fantastiska Spa och Makeover Spel med Dina Favorit Karaktärer

I våra spa-spel börjar du göra din makeover med en renande spa-behandling. Välj dina favoritkaraktärer och gå till skönhetsspa. Ge din modell en ansiktsskrubb och en lugnande ansiktsmask för att rengöra huden innan du använder någon kosmetika. Ibland kommer din karaktär att ha vissa hudproblem som måste behandlas först. När din modell är helt uppfräschad, kan du gå till studion för att välja ut en fin ny outfit. Prova några olika stilar och ta reda på vilken typ av kläder som passar din karaktär bäst. Du kan anpassa deras utseende genom att lägga till några matchande tillbehör. Nu är du redo att börja styla deras hår och make-up. Du kan ändra deras make-up och hårfrisyr så många gånger som behövs för att hitta den perfekta matchen. Med din expertkunskap kommer din modell att vara redo för en professionell fotografering på nolltid. Om du är nöjd med deras nya look kan du ta ett snabbt kort för att fånga deras otroliga transformation. Säg omelett!

Relaterade Make-Over kategorier