På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen sminkspelen! Du hittar inte mindre än 42 olika sminkspelen, som t ex Ocean Princesses Party Time & Aurora och Snövit Vitt Vintermode

Spela make-upspel gratis online på FunnyGames!

Här på FunnyGames hittar du ett stort antal make-upspel att spela gratis. Vill du hjälpa en fotomodell med sminket inför en fotografering eller bara prova några olika stilar? Då har du kommit till rätt ställe! På den här sidan hittar du spel som handlar om kosmetika och skönhet. Om du vill spela spel om skönhetssalonger, gå in på vår skönhetssalong sida eller vår utklädning sida för den som är intresserad av mode.

Make-up, vart kom det ifrån

Vad är make-up och när började folk att använda det? Make-up är ett samlingsnamn på kosmetiska produkter men avser också kosmetiska hjälpmedel som t.ex. borstar och speglar. Folk har använt kosmetika i tusentals år för att ändra sitt utseende, oftast i ansiktet, speciellt ögon och läppar. Bruket av make-up finns belagt redan bland de gamla egyptierna som målade svart kohl kring ögonen. De trodde att eyeliner skyddade dem mot onda andar. Nuförtiden finns det massor med specialprodukter och ett enormt utbud av varumärken att välja bland.

Så här spelar man make-upspel

Vi har ett enormt utbud av make-upspel. I många av dessa spel är Disneyprinsessorna din modell (se vår Disney sida för mer information). Du kan använda vacker mascara, ögonskugga, rouge och läppstift på dessa vackra modeller. Om du vill ta ut svängarna får du inte glömma att grunda med primer och dölja eventuella fläckar med ett diskret lager foundation. Om din modell varit ute och roat sig kan du jämna ut mörka ringar under ögonen med concealer - men inte för mycket, då ser det ut som en pannkaka!

Make-up till dina modeller

Hämta din spegel och dina borstar och sätt igång! Välj och vraka bland våra spel och välj de modeller du helst vill jobba med. Finslipa dina makeup-tricks och bli en riktig make-up-artist! Ute efter fler topp-till-tå-förvandlingar? Då kan du kolla in vårt sortiment med makeover spel!

Relaterade Sminka kategorier