home icon
Kids
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Disney-spelen! Du hittar inte mindre än 38 olika Disney-spelen, som t ex Autumn Ball at Princess College & Ice Queen New Year Makeover

Disney-spel – spela gratis online på FunnyGames

Med våra Disney-spel kan du drömma dig rakt in i Disneys magiska värld. Följ med Disney-figurerna på spännande äventyr. Här hittar du de berömda Disney-prinsessorna, Musse Pigg, Kalle Anka och många fler. För fler spel baserade på Disneys värld, gå in på våra Disney Channel och Disney Junior sidor.

Disney-spel: vår kollektion

På den här sidan hittar du massor av olika Disney-spel. Nedan hittar du en översikt över våra mest populära spel så att du kan komma igång.

Spel med Disney-prinsessor

Har du någonsin drömt om att du är en av prinsessorna i Disneyfilmerna? Med våra prinsesspel kan du vara den som bor på slott, deltar i olika äventyr och har magiska vänner! Följ med dina favoritprinsessor på deras senaste äventyr. Gå in på våra spelsidor med Frozen och följ med Elsa från Arendelle till New York, eller gå på skönhetssalong med Moana och prova fin makeup.

Disney Makeovers

Vi har ett stort antal makeoverspel med alla våra Disneyprinsessor från klassiska figurer som t.ex. Aurora och Snövit till moderna hjältinnor som Merida, Anna, och Tiana. Om du vill hjälpa havsprinsessorna Ariel och Moana att välja kläder eller hitta vackra accessoarer till Jasmine och Belle får du inte heller glömma att utforska vår makeover sida.

Disneyfigurernas barn

Vi har också spel som handlar om huvudpersonerna i Descendants, barnen till de älskade Disneyfigurerna, men också barnen till de kända Disneyskurkarna som t.ex. Maleficent, den onda drottningen, Jafar, Cruella de Vil och andra legendariska Disney-bovar.

Disney kortspel

Att spela kort är något vi gärna gör tillsammans. Det är ett sätt att lära sig fokusera och lösa problem. Med våra kortspel på Disneytema kan du öva på det! Hos oss kan du spela kort med Kim Possible från Disneykanalen eller slå de 101 dalmatinerna i en kortmatch!

Relaterade Disney kategorier