home icon
Tjejer
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Matlagningsspel! Du hittar inte mindre än 54 olika Matlagningsspel, som t ex Dr Panda Restaurant & Cake shop

Lär dig laga mat genom att spela bästa matlagning spel online

Lär fantastiska nya recept med våra gratis online matlagningsspel. Ha det roligt i köket med att förbereda läckra måltider och desserter tillsammans med dina tecknade favoritseriefigurer. Ta en titt och välj vilken typ av matlagningsutmaning du vill spela. Föredrar du att laga hälsosamma middagar eller vill du hellre leva på glass och kakor? Ser du dig själv som en mästerkock eller är det mer sannolikt att du kommer att bränna allt du försöker laga? Om du inte vet mycket om matlagning, har du kommit till rätt ställe för att lära dig. Ta matlagningskurser tillsammans med Emma, Sarah, Barbie, Prinsessan Elsa och massor av andra vänliga karaktärer, och du kommer att bli en expertkock på nolltid!

Spela kul matlagning spel för barn och bli en Mästerkock

Ta en ordentlig titt på receptet och välj rätt ingredienser att skära upp. Krydda köttet och tänd grillen. Välj rätt redskap och blanda ingredienserna till en god sås. Bladsallader med nyttiga grönsaker är bra för dig och är lätta att laga. Indisk mat, äkta italiensk pasta, kryddiga thailändska rätter och franska bakverk är lite mer utmanande, men du kan göra det! Leta runt i kryddskåpet, kylskåpet och skåpen för att hitta allt du behöver. När du har förberett din måltid kan du välja en tårta eller kakspel och fixa en läcker dessert också! Sätt in dina kakor i ugnen medan du äter din middag och du kommer att ha nybakade kakor att njuta av efteråt. Inga mer mikromåltider för dig! Nu när du vet hur man gör, kan du försöka att laga en massa god mat hemma med dina vänner och familj också! Ha det så roligt att spela!

Relaterade Matlagning kategorier