home icon
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Jul Spel! Du hittar inte mindre än 59 olika Jul Spel, som t ex Krismas Mahjong & Krismas Tiles

Julspel – spela gratis online på FunnyGames

Koppla av i jul tillsammans med FunnyGames! Med vårt breda utbud av gratis onlinebaserade julspel blir det sannerligen en god jul. Klä en vacker gran, gör i ordning en fantastisk middag, eller spela julversionen av klassiska spel som Pong eller Goldmine Strike. Låt inte det ruggiga vintervädret få dig på dåligt humör, en massa skojigheter väntar på dig under denna familjehögtid. Jultomten är på väg med alla julklappar, läcker mat och spännande snöbollskrig! Läs mer om jultider och våra spel nedan. Ha kul med spelandet!

Vår kollektion av onlinespel

Osäker på vad du ska spela? Här följer mer information om de olika typerna av julspel som du hittar i vår kollektion.

Tomtenissespel

Det är hårt arbete att leverera alla klapparna till barn runt om i världen! Jultomten och hans tomtenissar jobbar året om för att få ihop alla julklappar, snyggt inslagna och lastade på tomtesläden. Besök tomtens verkstad för att montera några leksaker och granska klapparna under de allra sista minuterna innan julafton. Eller prova på att flyga genom natten med jultomtens magiska renar och släppa klappar och godis genom skorstenarna. Fler spel med jultomten hittar du på den här sidan!

Julutgåvor av populära spel

I den här översikten hittar du även ett antal populära spel som fått den där extra julkänslan inför julhelgen! Kolla in våra roliga spel med julbubbelskyttar, pussel, mahjong brickor, och mycket mer!

Julmatlagningsspel

Julen firas ofta med en stor familjemiddag! Julskinka, Janssons frestelse, lutfisk, risgrynsgröt och naturligtvis även några smaskiga kakor till jultomten. I de här spelen kan du prova på att förbereda en massa olika specialrätter som både glädjer och imponerar på dina gäster! Vill du lära dig mer om matlagning? Kolla in vår sida med matlagningsspel!

Julpyntsspel

Pynta en vacker gran med färgglada lampor, skimrande glitter, randiga polkagrisar, julgranskulor och en stor stjärna i granens topp som representerar Betlehemsstjärnan. Slutligen kan du lägga alla julklappar under granen. Ditt vardagsrum kommer att se både mysigt och inbjudande ut!

Julklädspel

Nu när skinkan är i ugnen och julpyntet är uppe är det dags att göra sig redo för middagsfesten och dansen kring granen. Klä dina favoritfigurer i alla slags varma vinterkläder och bekväma jultröjor. Rött, grönt och guld är de typiska färgerna under julen.

Relaterade Jul kategorier