home icon
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen nedladdningsbara spelen! Du hittar inte mindre än 8 olika nedladdningsbara spelen, som t ex World of Warships & Drakensang Online

Spela gratis nedladdningsbara spel på FunnyGames

På denna sida hittar du ett antal nedladdningsbara spel att spela gratis på din bärbara dator eller PC. FunnyGames är främst en plats där man kan spela gratis läsar-baserade spel online – dvs. spel du kan spela i ditt läsarfönster utan att behöva ladda ner några filer. Men vi har också många bra spel som du tryggt kan installera på din dator och spela utan internet, tillsammans med ett antal nedladdningsbara flerspelarspel att spela med en grupp vänner online.

Ladda ner: Kontrollera dina specifikationer

En gång i tiden fick den som ville ha ett nytt dataspel gå till en elektronik-, spel- eller leksaksbutik och köpa disketter (och senare, CD-ROMs). Nu för tiden kan man ladda ner kompletta spel från internet. Vissa nedladdningsbara spel är gratis medan man måste betala för andra. Oavsett vilket, är det normalt säkrast att få spelet via utgivaren. Innan du laddar ner, kontrollera att rekommenderade specifikationer matchar din enhet/dator så att ditt spel fungerar på din enhet. Det vore synd att välja ett spel och sedan upptäcka att den Windows-version du laddat ner inte fungerar på din Mac eller tvärtom!

Ladda ner spel – spela utan internet

För ett litet antal av våra bättre äventyrsspel har vi ibland en prov eller demoversion som spelbart alternativ på vår webbplats. För att kunna spela den fulla versionen av dessa spel måste du ladda ner dem. De spel du hittar på denna sida är alltid kompletta, nedladdningsbara versioner. Tyckte du om provversionen? I så fall kan du fortsätta ditt äventyr med den kompletta versionen! Spara dina framsteg på din dator så att du alltid kan fortsätta där du slutade.

Ladda ner flerspelarspel

Våra nedladdningsbara spel har normalt en mer komplex världskonstruktion, större kartor att utforska och en lång berättelse med massor av slag och utmaningar att klara av. Många kan spelas i lag där man kan slå ihop sina resurser till att kämpa mot gemensamma fiender eller kriga mot varandra i stora slag, spelare mot spelare (PvP, Player Versus Player). Om du älskar äventyr med flera spelare ska du kolla in vår sida med MMO-spel och även vår översikt över flerspelarspel!

Relaterade Ladda ner kategorier