home icon
Kids
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen ritspelen! Du hittar inte mindre än 37 olika ritspelen, som t ex Draw and Guess & HelloKids Coloring Time

Spela gratis ritspel online på FunnyGames!

På den här sidan hittar du vårt onlineutbud med gratis ritspel. Att rita är ett härligt sätt att koppla av och varva ner. Du kan använda papper och penna till att rita av det du ser framför dig eller bara skissa planlöst utan att tänka på hur det kommer att se ut. I dessa spel kan du använda dina pennor och blyertspennor till att lösa gåtor, rita motiv eller färglägga olika bilder. Du hittar en översikt över våra färgläggningsspel på denna sida.

Ritspel för barn

Att rita är en rolig aktivitet för folk i alla åldrar men på denna sida hittar du en massa konstspel speciellt lämpade för barn. Teckna eller färglägg dina favoritfigurer från tecknade serier eller tv-serier. Dess spel är intuitiva och lätta att spela, från färgläggningsspel efter mall och utskrivbara bilder till rita och gissa spel och teckningsspel för flera spelare. Värm upp fingrarna och vässa din penna för nu är det dags att bli kreativ. Om du vill se fler spel för yngre barn, gå till vår barnspel sida för ytterligare förslag på spel att spela.

Flera ritspel

Denna sida med ritspel är huvudkategorin för våra konstspel men vi har fler spel som handlar om teckning och att rita med färgpennor och märkpennor. Vi har redan pratat om våra färgläggningsspel men vad sägs om att använda sin konsttalang till att lösa gåtor? I vår kollektion med teckningsspel, måste man fylla i linjerna för att snabbt göra färdigt berg och dalbanor, racerbanor med mera. Kan du se hur man ansluter prickarna och fyller i de linjer som krävs? I sidofältet hittar du de underkategorier vi har till konstspelen. Bläddra igenom vår spelkatalog och hitta många fler spel att spela.

Teckning online

Om du föredrar att göra några utkast innan du kommer igång kan vi rekommendera en digital kanvas. Samma sak om du tycker att det blir suddigt när du använder blyerts på papper. Övning ger färdighet så det är bara att sätta igång. Välj ett spel att spela och låt kreativiteten flöda!

Relaterade Rita kategorier