home icon
KidsRita
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen färgläggningsspelen! Du hittar inte mindre än 17 olika färgläggningsspelen, som t ex HelloKids Coloring Time & Doll Coloring Book

Spela färgläggningsspel online gratis på FunnyGames!

Färgläggningsspel är ett favorittidsfördriv för barn, men färgläggningsböcker för vuxna är också i ropet. För barn är färgläggning ett kreativt sätt att experimentera med färger och utveckla de fina motorfärdigheter som krävs för att hålla färgläggningen innanför linjerna. Vuxna använder i allt större utsträckning färgläggningsböcker som en form av konstterapi: det har en lugnande inverkan och ger även din kreativitet näring. Du använder dina stenciler och dina blyertspennor, pennor eller borstar till att alldeles själv skapa ett litet konstverk. Här på FunnyGames har vi en mängd gratis färgläggningsspel som du kan spela! Du kan också låta artisten i dig ta ett tag med några av våra teckning spel. Välj en genre eller ett motiv som du gillar och börja skapa dina egna konstverk.

Färgläggningsspel med dina favoritfigurer

Vi har ett antal färgläggningsspel för barn där du kan sätta färg på bilder av dina favoritkändisar, tecknade figurer och figurer från tv-serier och filmer. Sätt färg på figurer som Simba från Lejonkungen, Harry Potter, Batman eller prinsessan Elsa. Du kan välja att använda deras vanliga färgpalett eller ge dem ett helt annat utseende. Välj de färgpennor, målarfärger och blyertspennor som du vill använda och släpp loss kreativiteten.

Mandalafärgläggningsspel

Många färgläggningsböcker för vuxna har snirklande mandalas. De är komplexa geometriska konstruktioner med många detaljer och symboler. Visste du att man inom diverse traditioner använder mandala som ett hjälpverktyg för att få fokus under meditation? Det är därför det är så vilsamt att färglägga dessa bilder: Deras form gör att du i sakta mak kan fokusera när du arbetar dig igenom den detaljerade labyrinten med mönster och former för att skapa något vackert.

Spel med färgläggning av pussel

Varför inte kombinera färgläggning och pussel och njuta av ett av våra många färgläggningspusselspel? Färglägg efter nummer och fyll i rätt nyanser för att locka fram motivet i ritningen. Anslut de färglagda blocken, kulorna och hexagonerna eller försök att rensa rätt färger för att klara av alla nivåer. Vi har massor av utmanande spel som försätter ditt sinne i pussellösande läge. Och om du vill sätta din hand på prov och lösa pussel genom att rita linjer och slingor med en fast hand ska du absolut ta en titt på vår spelsida rita linjer också.

Relaterade Målarbilder kategorier