På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Ordspelen! Du hittar inte mindre än 34 olika Ordspelen, som t ex Amazing Word Fresh & Xmas Wordering

Spela ord-spel gratis online på FunnyGames

På FunnyGames hittar du ett stort utbud av ordspel. Om du tycker om att spela scrabble, lösa korsord eller bokstavskrypto är denna sida perfekt för dig! Här kan du pröva olika spel där det gäller att lösa en bokstavsgåta, hitta dolda ord eller spela hänga gubbe. Nedan kan du läsa mer om de olika ordspelen du kan testa här. Om du vill spela olika pusselspel hittar du en komplett översikt här!

Kul med ordjakter

Är du bra på att hitta mönster och bokstäver? Ordjakter är roliga och fanns ofta i tidningar och böcker förr. Nu kan du spela dessa roliga spel online! En listan över de ord du ska leta efter (oftast i bokstavsordning) finns under rutnätet. Kan du hitta dem gömda i ordnätet? Orden kan vara gömda horisontellt, vertikalt, diagonalt, eller t.o.m. baklänges! Lycka till och glöm inte att också kolla in vår speciella sida med ordjakt!

Hitta orden i våra korsord

Korsord är troligen de mest kända ordspelen och vissa tidningar är kända för sina svåra korsord med kryptiska ledtrådar, svårlösta ordlekar och gåtfulla anagram. Testa några av våra spännande spel och se om du är en naturlig korsordslösare. Även om du tycker att spelen är svåra så kom ihåg att övning ger färdighet.

Gissa vilket ord det ska bli med Hänga Gubbe

Ett annat roligt ordspel som ofta spelas i skolorna är Hänga Gubbe. Gissa vilka bokstäverna som ska stå på de tomma strecken och hitta det hemliga ordet. Om du väljer fel bokstav får lekledaren rita dit en del av galgen och streckgubben som representerar den hängda gubben. Kan du hitta rätt ord eller fras innan gubben är hängd?

Andra ord-, eller bokstavs- och scrabblespel

Vi har massor av andra roliga spel som bygger på scrabble och att sätta ihop bokstäver. Testa 4 Images 1 Word, eller stavningsspelet Words Cracker och se om du kan förbättra ditt resultat. Om du vill lära dig hur man blir snabbare på att skriva ord på tangentbordet, kolla också in vår tangentbordsspel. Lycka till med spelandet!

Relaterade Ord kategorier