home icon
SkicklighetBygg
På FunnyGames.se hittar du den bästa samlingen Minecraft-spelen! Du hittar inte mindre än 29 olika Minecraft-spelen, som t ex GrindCraft & Grindcraft Remastered

Gratis Minecraft-spel på FunnyGames

Minecraft är ett spel för kreativa människor. Utforska dina omgivningar och leta efter användbart material att samla in. Du kan utvinna sten, metallmalmer, trä, jord, lava och skörda växtdelar. Använd materialen för att skapa nya föremål. Allt material du samlat in återges som 3D-block som kallas voxlar och dessa kan du sätta samman för att bygga allt du vill! Exempelvis öar, torn, slott, tempel med mera. I överlevnadsläge kan du bekämpa både fiender och monster. Gör några vapen åt dig själv – innan du blir attackerad! Mer information om fler spel där du behöver bygga alla möjliga byggnader finns i vår katalog byggspel.

Minecraft – frihet att spela på ditt eget sätt

Minecraft har sitt ursprung i spelutvecklarens Markus Persson tankar och är ett av de bäst säljande videospel som någonsin skapats. Det som gör Minecraft så attraktivt är spelarnas enorma fria spelrum avseende vad de vill få ut av spelet. Till skillnad från de flesta andra tv-spel finns det inget specifikt förutbestämt mål som spelaren måste slutföra. När du ger dig in i Minecraft-världen får du själv bestämma hur du vill använda din tid. Om du vill fokusera på att bygga byggnader och tillverka de verktyg du behöver för att göra det så går det bra. Om du känner för att det ska vara lite mer händelserikt så väljer du överlevnadsläge och ser till att bygga ett skydd innan mörkret faller och lockar fram zombier, stora spindlar, skelett och andra rysliga varelser.

Vår Minecraft-samling

Några av våra Minecraft-spel är kartbaserade, till viss del liknande äventyrsläget i det ursprungliga spelet, medan andra fokuserar på att låta dig utforma dina egna Minecraft-skal. Ta en titt på det roliga spelet Grindcraft Remastered och ta reda på om du kan lista ut hur du ska få tag på alla verktyg, varelser och andra föremål du behöver för att slutföra varje karta. I Mine Clone 4 kan du växla mellan olika alternativ för att handplocka den typ av miljö du vill utforska. Gå igenom vår samling och prova på andra spelarfavoriter. Om du tyckte bra om spelen är det en bra idé att ta en närmare titt på vårt bredare urval av simuleringsspel här också!

Relaterade Minecraft kategorier